Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση για 2213
Ρε παιδια πως θα φτιάξω την κυκλωφορια στο 2213 ώστε και ξεκινήσει να δουλευει???:confused: Μου έχει σπάσει τα νευρα!ο κάδος είναι γεμάτος αλλα και πάλι η αντλια ειναι λες και δουλευει στον αερα...:mad: Υπόψην στην εισαγωγη έβαλα εναν μικρο κυκλωφοριτή για να γεμίσει...
μηπως εχει αερα πολλη μεσα στον καδο και δεν μπορει να σου ανεβασει το νερο στην εξαγωγη του φιλτρου εαν εχει τοτε κλεισε το φιλτρο και τον κυκλοφορητη και βγαλε την φλογερα απο την εξαγωγη και ρουφα μεχρι να ερθει νερο μολις ερθει ταυτοχρονα βαλε το φιλτρο στην μπριζα και μετα το κυκλοφορητη
Χρήστο το έχω κάνει χίλιες φορές και τιποτα!Οταν βάζω μονο τον κυκλωφοριτη έχει κανονική ροή,οταν τον κλείνω και βάζω του φίλτρου μου κάνει κενά!!!
μηπως η φλαντζα του φιλτρου τραβαει αερα και δεν μπορει μονο του να σου κανει την κυκλοφορια σωστα
Αμα είχε γίνει κάτι τέτοιο τώρα δεν θα είχα πλυμηρίσει???Θα το τζεκάρω όμως καλου κακού...
τοτε φιλε θα περιμενεις καποιον πιο εμπειρο
τσέκαρε τις ενώσεις σου μήπως απο κάπου μπαίνει αέρας.
βγαλε τους σωλήνες απο τον κάδο και ρούφα νερό μέχρι να αρχίσει να τρέχει απο τον σωλήνα σου και κλεισε το βανάκι για να το κουμπώσεις με νερό μέσα..
Κάνε το ίδιο και στον άλλον σωλήνα ...
να έχουν και οι 2 νερό όταν κουμπωθούν πάνω στο φίλτρο .....
Όταν ξεκινήσεις το φίλτρο σου κούνησε το λίγο για να το βοηθήσεις να αποβάλει όλον τον αέρα που έχει πάρει μέσα .....
Καλή επιτυχία ..
Απότε φαίνεται πρέπει απλά να έχει εγκλωβιστεί αέρας στο μέρος της αντλείας του...Σε τέτοιες περιπτώσεις,με κλειστό το φίλτρο(και την αντλεία που του έβαλες...) πολλές φορές βοηθάει απλά να γείρεις το φίλτρο προς διάφορες μεριές μέχρι να δεις να βγαίνουν φυσαλίδες από τις σωλήνες...Τότε το περιμένεις μέχρι να σταματήσουν να βγαίνουν και μετά το βάζεις στη μπρίζα...;)
Σε τι υψος το εχεις το φιλτρο???
Απο τα λιγα που ξερω, τα φιλτρα της eheim εχουν ενα minimum υψος απο το ενυδρειο. Διλαδι το βαρος του νερου που κατεβαινει απο την εισοδο του φιλτρου το βοηθαει να βγαζει τα λιτρα που μας λεει η εταιρια. π.χ - εαν το εχεις ακριβος στο υψος του ενυδρειου, τοτε θα σου βγαζει λιγοτερο νερο απ'οτι πρεπει, παρα να το ειχες στο ντουλαπακι κατο απο το ενυδρειο, η στο πατομα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.