PDA

Επιστροφή στο Forum : Βραδινό κολατσιό.

skourkou
20-09-07, 20:55
Ηταν η πρωτη φορα (τριτη γεννα) που τα αγγελοψαρα μου εκαναν αυγουλακια και δεν τα εφαγαν. Και πανω που τα αυγα αεριζόταν από τους γονεις για τρεις σχεδον μερες και ημουν σε δηλειμα με το τι θα τα κανω τα μικρα αν γεννηθουν, ηρθε ενας φιλος από τα παλια και με έβγαλε από το δίλημμα…… Ο γλυφτουλης μου αποφασισε πως τα αυγα ηταν αρκετα ώριμα για φαγωμα…. Γεννα τελος! Τον επιασα βραδιάτικα στα πρασα. Ακομα γλυφει τα πτερύγια του ο ατιμος……

_antonis_
20-09-07, 20:57
Κρίμα...Δεν ξέρω απο γέννες με αγγελόψαρα, αλλά με τα παιδιά εδώ θα τα καταφέρεις κάποια στιγμή...Υπομονή :)

skourkou
20-09-07, 21:03
Μπα, για να ειμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφερει η αναπαραγωγη. Δεν εχω ουτε καν δεύτερο ενυδρειο. Αλλα και να ειχα δεν θα ηξερα τι να τα κανω μετα…. Μονο να τα πουλήσω! Αν και για να ειμαι ειληκρινης την επομενη φορα ισως μπω στον πειρασμό να παρω μια γεννηστρα να την βαλω στο εσωτερικο του ενυδρειο μαζι με μερικα αυγουλακια!!! Ηπαρχει περιπτωση να καταφερω κατι????

_antonis_
20-09-07, 21:15
Για να είμαι και εγώ ειλικρινής, όλοι στην αρχή έτσι λέμε, δε μας ενδιαφέρει , αλλά μετά παίρνουμε ακόμα 1-2 ενυδρεία-γεννίστρες. Θα σου πούν οι γνώστες αν μπορείς να κάνεις αυτό που λές, αν και μου φαίνεται λίγο απίθανο...

Tolis
21-09-07, 01:04
Με την γεννηστρα δεν θα καταφερεις τιποτα.