PDA

Επιστροφή στο Forum : Ψόφια ψαράκια ...

Colector
19-09-07, 14:24
Φίλοι γεια σας,

Είμαι νέος στο άθλημα και μου έκανε εντύπωση η κατάσταση σε κάποιο μαγαζί με ενυδρεία που επισκέφθηκα προ ημερών. Στις γυάλες του, στα προς πώληση ψαράκια, υπήρχαν σε μερικές γυάλες μερικά ψόφια. Θα ήταν φρόνιμο να πάρω από αυτό το μαγαζί ψαράκια ή να προτιμήσω κάποιο άλλο? :smt120

george
19-09-07, 14:27
Για σκέψου και την απάντηση θα την βρεις μόνος σου.

chemical mac
19-09-07, 15:07
Ή αλλιώς είναι σα να πηγαίνεις στο χασάπη και να βλέπεις τα κρέατα έξω από το ψυγείο φίσκα στις μύγες. Θα ψώνιζες; :D

dimitris21
19-09-07, 15:19
Νομίζω ότι είναι άλλο πράγμα να δω "κάποιο ψάρι ψόφιο" μέσα σε "κάποιο ενυδρείο" και άλλο πράγμα να βλέπω "ψόφια ψάρια" μέσα σε "σχεδόν όλα τα ενυδρεία".
Προσωπικά δεν έχω πάει σε κανένα μαγαζί και να μην δω και κάποιο ψόφιο ψάρι. Αυτό τι σημαίνει? Ότι δεν θα αγοράζω από μαγαζιά?
Προφανώς και θα αγοράζω.
Φαίνεται ποιο μαγαζί έχει εγκαταλείψει τα ενυδρεία του στη μοίρα τους, όπως φαίνεται και ποιο μαγαζί τα προσέχει.

george
20-09-07, 10:13
Δημήτρη ... απλώς σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης απλώς δεν ενδιαφέρεται.
Μόλις ανοίξει το μαγαζί το πρωί ... δε πρέπει να κάνει έναν έλεγχο να δει αν κάτι δεν πάει καλά ; Αν δει ψόφιο ψάρι δεν πρέπει να το απομακρύνει αμέσως ;

Κατά την διάρκεια της ημέρας....δεν πρέπει να ρίχνει καμιά ματιά ;
Είναι θλιβερό το φαινόμενο να υπάρχουν "πτώματα" λιωμένα...και να τα μασουλάνε άλλα ψάρια.
Και άντε εμείς οι πιο "έμπειροι" το έχουμε συνηθίσει....ένας αρχάριος ;
Ένα μικρό παιδάκι ;

Φαίνεται ποιο μαγαζί έχει εγκαταλείψει τα ενυδρεία του στη μοίρα τους, όπως φαίνεται και ποιο μαγαζί τα προσέχει.

Συμφωνώ !!

Tolis
20-09-07, 10:14
Ένα μικρό παιδάκι ;Εξοικειωνεται απο μικρο με τον θανατο, το κανουν για παιδαγωγικους σκοπους....

george
20-09-07, 10:16
Και με τον κανιβαλισμό

+-3+-3+-3

dimitris21
20-09-07, 10:19
Δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά μέσα στους "τυφλούς" προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε τον "μονόφθαλμο". ;)