Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ιστοριεσ μυστηριου για μονομαχουσ

TIGER14
18-09-07, 14:54
παιδια δε θΑ το πιστεψετε αλλα να τι εγινε.εβαλα μαζι τουσ μονομαχουσ μου και περιμενα....μετα απο 1 βδομαδα εβλεπα πωσ δε γινοταν τιποτα.ομωσ τα πρωινα ημουν στο γυμνασιο κ δε ηξερα τι εκαναν.......πριν 5 λεπτα παρατηρουσα τον αρσενικο να βαζει κατι στο στομα του κ μετα να το βγαζει με πολυ σαλιο κ να το τοποθετει στη φωλια.ετσι πηγα κ εγω με ενα φακο κ ειδα τα υπεροχα αυγουλακια:D .ομωσ παντα ο αρσ.τσιμπουσε τη θηλ. κ επεφτε πολυ ξυλοzw .τωρα πωσ ζευγαρωσαν αυτοι οι δυο δε ξερω.....ειναι μυστηριο .... αφου εβλεπα πωσ δε γινοταν ΤΙΠΟτα....λοιπον τι εχετε να πειτε????

crazyio
18-09-07, 22:33
λοιπον τι εχετε να πειτε????

Έχουμε να πούμε ότι :

1. ποτέ δεν βάζουμε δύο μονομάχους μαζί χωρίς την κατάλληλη προτετοιμασία και κατα πόσο για 1 εβδομάδα !!
Θα μπορούσε ένα απο τα δυο ψάρια (ειδικα το θηλικό) να έχει σκοτωθεί.

2. Έχεις διαβάσει τι πρέπει να κάνεις απο δώ και πέρα ? Ελπίζω να έχεις απομακρίνει την θηλυκιά απο τον αρσενικό !

3. Έχεις χώρο να φιλοξενίσεις όλα αυτά τα μονομαχάκια που θα βγούν σε λίγο ?

4. Έχεις προετοιμαστεί για το τι θα τρώνε ? αν νομίζεις πως θα φάνε φιλαράκι ή σκουλίκι ...... λυπάμαι έχασες ...

5. Άρχισε να ετοιμάζεις ενυδρεία ... δεν θα αργίσει η ώρα που θα πρέπει να χωρίζεις τα αρσενικά σε ξεχωριστά ενυδρεία για να μην υπάρχουν καυγάδες ....

6. ΠΡΙΝ κάνεις οτιδήποτε ΠΡΕΠΕΙ να έχεις προτετοιμαστεί κατάλληλα .....

Αυτά έχουμε να πούμε ... :rolleyes:

TIGER14
19-09-07, 05:50
λοιπον ξερω οτι θελουν ειδικη τροφη τα μικρα κ οτι πρεπει να τα χωρισω.επισησ δε εβαλα το ζευγαρι μαζι κατευθειαν. αλλα με προετοιμασια 2 βδομαδων και φυσικα εβγαλα τη θυληκια μετα το ζευγαρωμα...εχω διαβασει πολλα που αφορουν τουσ μικρουσ μονομαχουσ κ εχω προετοιμαστει μια χαρα....αλλα ενταξει μην εισαι τοσο αποτομοσ

crazyio
19-09-07, 16:15
Δεν ήμουν απότομος .... :)

george
19-09-07, 22:59
ιστοριες μυστηριου....sir....βάλε τη μουσική από το Twilight zone να παίζει :grin:;):grin:

crazyio
19-09-07, 23:35
Και απο τον Εξορκιστή θα ταίριαζε :D :D