PDA

Επιστροφή στο Forum : ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΝΝΑΩ!!!


COSTAS21
13-09-07, 16:54
Καλησπέρα και πολύ συνοπτικά γιατί έχω πανικοβληθεί...Έχω 2 λιφαλίλι εκ των οποίο το ένα (θυληκό) σήμερα το πρωί άφησε σε μία πέτρα περί τα 50-70 αυγά...οι γονείς είναι πολύ στοργικοί ο ένας διώχνει τους περίεργους και ο άλλος αερίζει τα αυγά με τα πτερύγιά του...μέχρι εδώ όλα καλά.Πρόβλημα 1ο ακολουθώ στο ενυδρείο θεραπεία με baktopur της sera λόγο ότι είχαν εμφανιστεί κάποια σημάδια από finrot όπως πολύ σωστά είχε παρατηρήσει ο φίλος tsikis υπάρχει πρόβλημα με τα αυγά; 2ον τι να κάνω να αφήσω τα αυγά στο ενυδρείο και όσα ζήσουν ζήσαν ή να βγάλω την πέτρα (μαζι με τα αυγά)και τους δύο γονείς και να τα βάλω σε ένα ενυδρειάκι 30 λίτρα ίσα για τις ανάγκες της επώασης 3ον πείτε μου κάτι τώρα γιατί έχω ψιλοφρικάρει:smt120 :smt120 :smt120 :smt120 .

Ευχαριστώ εκ των προτέρο.
Φιλικά Κώστας.

giagligian
13-09-07, 16:55
Μην αγχώνεσαι δεν τρέχει τπτ...Απλά και ήρεμα και όλα θα γίνουν... :D:D Εγώ δεν ξέρω να σου πω τι θα κάνεις αλλά ξέρω να σου πω να το δεις πιο ψύχραιμα το θέμα. Όπως έχουμε πει άλλωστε, το χόμπι μας είναι για να μας ξεκουράζει και να μας χαλαρώνει και όχι για να μας αγχώνει ;):rolleyes:

Tolis
13-09-07, 18:18
Οπως σου ειπα και στο ΠΜ, η αναπαραγωγη δεν ειναι απλο πραμα, θελει οργανωση, ενυδρεια ευρυχωρα να μεγαλωσουν τα μωρα, ειδικες τροφες κλπ. Αν δεν εισαι οργανωμενος αστα να γεννησουνε στο ενυδρειο σου κι οσα (αν) ζησουν. Μη φρικαρεις.