PDA

Επιστροφή στο Forum : Αναζητηση Δαφνιων

mikeaegina
09-09-07, 07:51
Γεια σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να αγορασω ζωντανες δαφνιες. Ευχαριστω.

george
09-09-07, 14:38
Πέρασε το Σάββατο από τον σύλλογο ;)

mikeaegina
11-09-07, 05:15
Οσο για αυτο υπαρχει ενα προβληματακι, μιας και μενω επαρχια και αυτο μου ειναι δυσκολο. Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει με courier και δικη μου χρεωση?

george
11-09-07, 08:43
Aν έγραφες στο προφίλ σου από που είσαι θα βοηθούσε πολύ. ;)

PascM
11-09-07, 11:06
Aν έγραφες στο προφίλ σου από που είσαι θα βοηθούσε πολύ. ;)

Μια και μπορεί κάποιος να είναι κοντά σου και να έχει να σου δώσει!!;)

mikeaegina
11-09-07, 14:06
Λοιπον ειμαι απο Αιγινα και λεγομαι Μιχαλης. Πριν απο αρκετους μηνες, θα ελεγα 10, ειχα παραγγειλει απο το συλλογο Δαφνιες και Microworms. Παρελαβα το πακετο και μετα απο ενα μηνα περιπου, μετα απο καποιο ατυχημα στις καλλιεργειες, παρειγγειλα ξανα και πληρωσα για δευτερη φορα για να μου σταλουν μια απο τα ιδια. Λογω καποιου κολληματος του παιδιου με τα microworms, Γιωργο νομιζω τον ελεγαν, δεν μου τα εστειλε. Πιθανον να το θυμαται. Τοτε ομως καταφερα να επαναφερω την καλλιεργεια μιας και ειχαν μεινει κυστες οι οποιες μου εδωσαν δαφνιες. Τωρα λογω δευτερου ατυχηματος με την καλλιεργεια (ολικο αυτη την φορα) Θα ηθελα να προμηθευτω ξανα τις δαφνιες και αν υπαρχουν και microworms.

mikeaegina
13-09-07, 04:59
Τελικα ρε παιδια δεν μου απαντησε κανεις για το εαν μπορει να μου στειλει καποιος δαφνιες με courier λογω του οτι δεν μπορω να περασω απο τον συλλογο μιας και ειμαι απο Αιγινα και ποιο ειναι το ποσον που πρεπει να στειλω για την αγορα. Ευχαριστω.

Tolis
13-09-07, 13:55
Αμα πληρωσες για δευτερη φορα και δεν παρελαβες, οφειλει ο συλλογος να σου τα στειλει δωρεαν. Ας τσεκαρει το ΔΣ με τον Γιωργο και ας απαντησει.