Επιστροφή στο Forum : pleco+αμμο ή πετρα?
καλημερα σε ολους.
επειδη σκεφτομαι μαζι με guppies k platys α βαλω εναν γλυφτη ηθελα να ξερω αν πρεπει να εχω σαν υποστρωμα αμμο ή πετρες?
η δεν εχει σημασία?
ευχαριστω
Η άμμος είναι πάντα καλύτερη και για όλα τα ψάρια...
Με το ''γλύφτη'' τι εννοείς;Κάποιο είδος pleco ή τον Chinese algae eater(Gyrinocheilus aymonieri);
μαλλον τον Pterygoplichthys (Glyptoperichthys) gibbiceps ..
ελεγα να βαλω ψιλο χαλικακι κ απο πανω πετρες γιατι διαβασα οτι η αμμος δεν ειναι καλη για τα φυτα...
θα εχω προβλημα?
Α. Σου εχουν κανει κατι τα ματακια μας και θες να τα ταλαιπωρεις?
Β. Σε τι ενυδρειο θα βαλεις το ΤΕΡΑΣ?
συγνωμη απλα το εκανα paste. γιατι τερας?ειναι τεραστιο?
60 λιτρο με guppies platys και ευκολα φυτα..
μου προτεινεις κατι αλλο?
Σε ενα 60 λιτρο ενα ψαρακι που φτανει τα 60cm ειναι οτι πρεπει....
giagligian
02-09-07, 12:59
ΧΑΧΑ ρε παιδιά εντάξει μην το αποπαίρνετε έτσι το παιδί . Όλοι ρωτάμε να μαθαίνουμε. :grin::D
Σε ενα 60 λιτρο ενα ψαρακι που φτανει τα 60cm ειναι οτι πρεπει....μονο το κεφαλι στη γυαλα και το υπολοιπο θα το βρεχει με κουβαδες....:rolleyes::D:D
α ωραια....-+10
δεν το ξερα βρε παιδια..
μπορειτε να μου προτεινετε ενα αλλο ειδος που θα μου κανει?
Αν τον θες να τρωει άλγη οπωσδήποτε,τότε το κοινό είδος Ancistrus που πουλάνε σου κάνει...Από την άλλη,αν τον θες για ομορφιά και να τρώει λίγη άλγη,όχι σημαντική δουλειά δηλαδή,θα μπορούσες να βάλεις έναν Panaque L204...Φυσικά μόνο αφού κάνεις τις αλλαγές που σου είπα στο άλλο θέμα σου...
Πάντως,αν βάλεις pleco,δεν βάζεις Corydoras(λόγω έλλειψης χώρου στη δεξαμενή σου για όλα αυτά + τα guppys/platys...αν δεν βάλεις guppys/platys,τότε μπορείς να βάλεις και Corydoras και pleco...) και το αντίστροφο...Πρέπει να διαλέξεις...
Παρεπιπτόντως,η άμμος είναι μια χαρά για τα φυτά(εννοειται όχι η θαλάσσης βέβαια)...¶ψογη...;)
Υ.Γ.:Ο Pterygoplichthys gibbiceps φτάνει τα 45εκ...Βέβαια αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτή τη περίπτωση...:D
μαλλον θα καταλυξω σε ανσιστρους...
γιατι θα ηθελα να τρωει και λιγη αλγη!
μηπως υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω γιαυτον τον κυριο?:)
Ancistrus sp.(3) (http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=49)
Τους πουλάνε συνήθως ως Ancistrus gold...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.