Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ανθρακας

angelwho
24-08-07, 09:10
τελικα με το θεμα ανθρακα χρειαζεται ναι η οχι η τζαμπα μπαινει στο ενυδρειο

klaz
24-08-07, 09:16
ο ανθρακας αγαπητε φιλε μπαινει στο ενυδρειο,μετα απο καποια αρρωστεια που ειχαμε για να τραβηξει το φαρμακο,η καποιο αλλο ανεπιθυμητο χημικο,και επισης για να μας δωσει διαυγεια.....
οπως βλεπεις υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι για να μπει ανθρακας στο ενυδρειο μας..
αλλιως οπως προειπα ΔΕΝ υπαρχει λογος να βαζουμε συνεχεια και επι μονιμου βασεως...(εκτος και αν μιλαμε για θαλασσινα ενυδρεια,οπου και υπαρχουν εκει ,αλλοι λογοι που το καθυστουν σχεδον απαραιτητο...)

angelwho
24-08-07, 09:29
ναι εγω τωρα αυτη τη στιγμη δεν τον χρησιμοποιω καθολου δεν θα μου δημιουργησει προβληματα στο ενυδρειο μου

PascM
24-08-07, 09:33
ο ανθρακας αγαπητε φιλε μπαινει στο ενυδρειο,μετα απο καποια αρρωστεια που ειχαμε για να τραβηξει το φαρμακο,η καποιο αλλο ανεπιθυμητο χημικο,και επισης για να μας δωσει διαυγεια.....
οπως βλεπεις υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι για να μπει ανθρακας στο ενυδρειο μας..
αλλιως οπως προειπα ΔΕΝ υπαρχει λογος να βαζουμε συνεχεια και επι μονιμου βασεως...(εκτος και αν μιλαμε για θαλασσινα ενυδρεια,οπου και υπαρχουν εκει ,αλλοι λογοι που το καθυστουν σχεδον απαραιτητο...)

ναι εγω τωρα αυτη τη στιγμη δεν τον χρησιμοποιω καθολου δεν θα μου δημιουργησει προβληματα στο ενυδρειο μου

?????????????????????????????
Φίλτατε angelwho ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψε ο φίλος Klaz γιατί δεν το κατάλαβες!

angelwho
24-08-07, 09:40
αρα δεν πειραζη αν το καταλαβα καλα

klaz
24-08-07, 09:46
αρα δεν πειραζη αν το καταλαβα καλα:smt045:smt023

angelwho
24-08-07, 09:50
αργησα αλλα το καταλαβα

PascM
24-08-07, 09:59
Τι κατάλαβες? Οτι δεν κάνει κακό ο άνθρακας?
Αν έχεις φυτεμένο και ρίχνεις λιπάσματα τότε κάνει! Ό Κλάζ γράφει οτι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για να μπει ο άνθρακας! Η διαύγεια επίσης είναι ένας λόγος αλλά πάλι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις!

angelwho
24-08-07, 10:01
δεν ειναι φυτεμενο ενα φυτο εχω μια στους δυο μηνες του ριχνω μια παστιλια και παο οτι εχω διαβασει θελει ανα δυο μηνες αλλαγμα ο ανθρακας

PascM
24-08-07, 18:17
Συνήθως η διάρκεια του ενεργού άνθρακα είναι για 3-4 εβδομάδες! Μετά την πάροδο αυτής της περιόδου χάνει την ιδιότητά του.

ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου
24-08-07, 21:57
Συνήθως η διάρκεια του ενεργού άνθρακα είναι για 3-4 εβδομάδες! Μετά την πάροδο αυτής της περιόδου χάνει την ιδιότητά του.
Συν του ότι αρχίζει να ξερνάει τα κρατηθέντα...

Tolis
24-08-07, 23:45
Ο ανθρακας κακης ποιοτητας πριν δεκαετιες αφηνε πισω ουσιες. Τα τελευταια χρονια ολοι οι ανθρακες που πωλουνται για ενυδρειακη χρηση δεν αποβαλλουν οτι απορροφουν. Απλως χανουν την απορροφητικοτητα που εχουν μετα απο ενα μηνα περιπου (στουμπωνουν οι μικροποροι τους), και γινονται απλα βιολογικο υλικο.

angelwho
25-08-07, 10:56
οκ ειχα ακουσει οτι θελει αλλαγμα ανα 2 μηνες οκ ευχαριστω για την πληροφορια