Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αγορά μονομάχου

_antonis_
23-08-07, 18:31
Πήρα ένα ενυδρειάκι 20 λτ για γέννες, αλλά θέλω να κάνω το εξής αν γίνεται: Να πάρω έναν μονομάχο και κάνα πλέκο να τον έχω εκεί, γιατί όταν δεν γεννάνε τα άλλα ψάρια του μεγάλου ενυδρείου, το μικρό μένει άδειο. Οπότε να έχω μέσα μονομάχο και όταν έχω άλλα νεογέννητα, να τον έχω αυτόν σε μιά μικρή γυάλα. Γίνεται? Αλλιώς τί να το κάνω το μικρό ενυδρείο όποτε δεν έχω γέννα, να το αδειάζω??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

georgetax
23-08-07, 18:46
δεν είναι λίγο άδικο για τον μονομάχο σου να τον πηγαίνεις πέρα δώθε κάθε φορά που θα έχεις γέννα???????θα τον ταλαιπωρείς και θα τον στρεσάρεις πολύ.
στρώσε τον ενυδρείο σου και μπορείς να συντηρείς την βιολογία του φίλτρου με λίγη τροφή δεν θα χρειάζεται να το αδειάζεις γιατί έτσι θα χάνεται πάλι η βιολογία

_antonis_
23-08-07, 19:27
Ναι και εγώ αυτό έλεγα, πέρα δώθε ο καημένος, αλλά είπα να ρωτήσω να σιγουρευτώ. Δε θα πάρω τότε! Δε θα μαζεύεται όμως άλγη στα τζάμια αν είναι άδειο το ενυδρειάκι?

georgetax
23-08-07, 19:45
Ναι και εγώ αυτό έλεγα, πέρα δώθε ο καημένος, αλλά είπα να ρωτήσω να σιγουρευτώ. Δε θα πάρω τότε! Δε θα μαζεύεται όμως άλγη στα τζάμια αν είναι άδειο το ενυδρειάκι?

γιατί αν ήταν ο μονομάχος μέσα που θα βοηθούσε στο να μην δημιουργηθεί άλγη?απλά ρίχνεις λίγη τροφή.να έχεις ελαφρύ χέρι και όχι βαρύ σαν και το δικό μου:p( εννοώ στην ποσότητα τροφής )