Επιστροφή στο Forum : ταιριάζουν?
γεια σας!
θα ήθελα να ξερω αν σε 60 L μπορώ να βάλω:
xiphophorous , guppy kai neon tetra ..:rolleyes:
ταιριαζουν?
ποσα μπορώ να βάλω?
αν τα νεον τετρα δεν ταιριάζουν υπαρχει κατι παρομοιο (μορφη κοπαδιου) που θα μπορούσα να βάλω?
ευχαριστω!
Ξιφοφοροι και γκαπυ θελουν σκληρο και αλκαλικο νερο.
Νεον τετρα θελουν μαλακο και οξινο.
Μπορεις να βαλεις με τα ζωοτοκα zebra danios ή tanichtys albonubes.
ευχαριστω πολυ!
ελπιζω να μην ειναι πολυ ακριβα...:rolleyes:
οποτε guppy, xiphophorus και tanichtys albonubes !!!
ποσα απ τ καθένα σε 60 L?
1 αρσενικο+3 θηλυκα guppies, και μια ομαδα 5-6 τανιχθυς.
Οι ξιφοφοροι ειναι μεγαλοι για 60 λιτρα.
μμμ..εκτος απ xiphophorus μπορω να βαλω κατι αλλο σε πιο μικρο μεγεθος (κ εξισου εντυπωσιακο)??
συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις..:roll:
http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm
ριξε και ενα βλεφαρο στο λινκ αυτο γενικα και συγκεκριμενα στην κατηγορια με τα ζωοτοκα που σε ενδιαφερει<αν δεν το χεις κανει ακομα>;)
τελειο το λινκ. ευχαριστω!
μαλλον τελικα θα βαλω:
3 guppy
2 platys
k 5 brachydanio rerio !!!:cool:
πολλα για τα 60 λιτρα ?
καλυτερα θα ταν να βαλεις μονο platys η μονο guppies γιατι ο αριθμος 3 σε μερικους μηνες θα κοντευει να γινει 3ψηφιος γεννανε ασταματητα!
ok! ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές !
+-3
και αν βαλει μονο αρσενικα?δεν νομιζω να εχει προβλημα(με την λιγη πειρα που εχω)γιατι και εγω λεω να παρω ενα 50 και να βαλω 5-6 αρσενικα quppies μεσα.
Με 5-6 αρσενικα, το μονο που βλεπεις ειναι 5-6 πολυχρωμα ψαρακια να κολυμπουν, ενιοτε και μικροκαυγαδες λογω ελλειψης θυληκιας, και ενδεχομενως στρες απο τους καυγαδες και ασθενειες.
Με αρσενικα και θηλυκα, βλεπεις τη φυσιολογικη συμπεριφορα του ειδους, υγιη ψαρια, κι ενδεχομενως και μωρακια (οσα επιζουν). Τιποτα πιο ευκολο αν αυξηθει ο πληθυσμος να τα δωσεις με μια αγγελια εδω.
mmm...
για ακουστε και μια ιδεα που ειδα σε ενα site:
-1 betta
-4 guppies
-5 neon tetras
(το site εβαζε και ενα panda catfish )
? τι λετε για αυτο?
εκτος απο λειτουργικo θα ειναι όμορφο?
κολυμπουν δλδ σε ολες τις περιοχές?
Λεμε οτι τo site που τα γραφει αυτα θελει κλεισιμο....
Έχει ξαναγραφτεί στο GAB και πιστεύω όχι μόνον! Η πληροφορία που βρίσκουμε στο internet δεν είναι απαραίτητα σωστή!
Άλωστε ο καθένας με ένα pc ανεβάζει και ένα φόρουμ ή site σήμερα χωρίς ουσιαστικό κόστος και γράφει ότι θέλει... για να μην το εκφράσω αλιώς και βγουν ********* αστράκια :D
μμμμ... το υποψιαστικα ..
γιαυτο σας το ειπα γιατι απ τα πολυ λιγα που εχω διαβασει κ εγω κατι δεν μ πηγαινε καλα....:smt018
ευχαριστω
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.