Επιστροφή στο Forum : Help
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι αρχαριος κ στο site αλλα κ στα ενυδρεια.Πριν απο 15 μερες αγορασα ενα RIO 180.Το ενυδρειο δε στρωθηκε ποτε γιατι η παραπληροφορηση ηταν στο foul οπως εμαθα στη πορεια απο πολλους "επαγγελματιες" του ειδους!Απο τη δευτερη μερα εχω 2 Galaher κ ενα "γλυφτη"(ονομασια δεν εμαθα ποτε)!Δεν εχω σκοπο να βαλω αλλο ψαρι στο ενυδρειο.Το προβλημα ειναι με τις τιμες των test.
Τελευταια μετρηση 21/8/2007
pH : 7.5
ΝΟ2 : 0.3mg/l
NO3 : 0
gH : 8
NH4 : 5+ (ειναι πιο ψηλα απο τις μετρησεις του χρωματολογιου του πινακα)
Τι πρεπει να κανω στη πορεια?
Κανεις επειγοντως 3 αλλαγες νερου της ταξεως του 50% και ελλατωνεις το ταισμα..
Παντα με χρηση αντιχλωριου στις σωστες ποσοτητες
Κανεις επειγοντως 3 αλλαγες νερου της ταξεως του 50% και ελλατωνεις το ταισμα..
Παντα με χρηση αντιχλωριου στις σωστες ποσοτητες
Οι αλλαγες θα γινουν την ιδια μερα η σε 3 συνεχομενες μερες?Οτι αφορα το ταισμα τωρα ειναι 3 φορες την ημερα,να το ελλατωσω σε 1?Μετα απο τις αλλαγες δεν εχω προβλημα με το ενυδρειο?
Δεν τις εκανες ακομα? Οταν λεμε τωρα εννοουμε ΤΩΡΑ.
Ενα ταισμα την ημερα ειναι αρκετο.
Θα συνεχισεις με συχνες αλλαγες μεχρι να στρωσει το ενυδρειο.
Αυτο θα στο πουν οι μετρησεις σου.
Γενικα θα πρεπει να κρατας την αμμωνια κατω απο 0,5....
Οτι αφορα το ταισμα τωρα ειναι 3 φορες την ημερα,να το ελλατωσω σε 1ΣΙΓΟΥΡΑ
Ξεκινησα ηδη!ποιες ειναι οι τιμες ενος στρωμενου ενυδρειου για να ξερω στο περιπου που πρεπει να τις εχω?Μονο απο αμμωνια υπαρχει κινδυνος?
Αν μπορειτε να διακρινετε απο τις φωτο μηπως μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτα που αιωρουνται?
Άν ηρέμησε το νερό από τις αλλαγές, τώρα δε θα πρέπει να υπάρχουν αυτά που αιωρούνται. Είναι ή τροφή ή διάφορα λόγω της αλλαγής του νερού. Θα δείς...
Καλημερα!Οντως το νερο καθαρισε!Ευχαριστω τα παιδια που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.