Steve
11-08-07, 14:31
μιας και ενας γειτονας μετακομησε , μου '' αφησε'' (50 ευρω μου το αφησε :D ) ενα 55λιτρων ενυδρειο + τα ψαρια του ...... (20 νεον + 2 γατοψαρακια)
οταν το πεταφεραμε απο τον 4ο οροφο στο σπιτι μου μεταφερα μαζι αμμο , το 50% του νερου , φιλτρο και θερμαντηρα , + καποιες πετρουλες και 2 ανουβιες.........
μολις το εβαλα στο δωματιο μου εβαλα το νερο που ειχα ''σωσει'', και αναπληρωσα το υπολυπο ερο , ερηξα βακτηρηδια κτλ ....
τα ψαρια τα πηγα αμεσος στο πετ σοπ καιμετα απο 2 μερες πηρα 2 παμιρεζι...... καθησα 1 ωρα στ πετ σοπ για να βρω σιγουρα αρσ και θηλ.....
τωρα , 1 βδομμαδα μετα , επητα απο αλλαγες νερου 40% καθε 2 μερες και ταισμα με διαφορετηκες τροφες , ειχα την πρωτη γεννα χθες το πρωι!!!!!:smt041
οταν ξανακοιταξα το ενυδρειο σημεα , ειδα ουριτσες και χαρηκα!
ειδα λιγες .... ~15.... ικνοποιητηκο για πρωτη γεννα.....
η μονη πορια που εχω ειναι τι εγιναν οι αλλες ουριτσες;
εχω ph 7.00 και κανενα αλλο ψαρι στο ενυδρειο....
ξεκινησα καλιεργεια αρτεμιας .... σε ποσες μερες πρεπει να ταισω;
ευχαρηστω!
Υ.Γ. θα πρεπει να απομακρυνω τα μωρα;...... στην προηγουμενη γεννα που ειχα πριν μηνες ειδα ~10 ουριτσες χωρις να τις απομακρυνω ....
οταν το πεταφεραμε απο τον 4ο οροφο στο σπιτι μου μεταφερα μαζι αμμο , το 50% του νερου , φιλτρο και θερμαντηρα , + καποιες πετρουλες και 2 ανουβιες.........
μολις το εβαλα στο δωματιο μου εβαλα το νερο που ειχα ''σωσει'', και αναπληρωσα το υπολυπο ερο , ερηξα βακτηρηδια κτλ ....
τα ψαρια τα πηγα αμεσος στο πετ σοπ καιμετα απο 2 μερες πηρα 2 παμιρεζι...... καθησα 1 ωρα στ πετ σοπ για να βρω σιγουρα αρσ και θηλ.....
τωρα , 1 βδομμαδα μετα , επητα απο αλλαγες νερου 40% καθε 2 μερες και ταισμα με διαφορετηκες τροφες , ειχα την πρωτη γεννα χθες το πρωι!!!!!:smt041
οταν ξανακοιταξα το ενυδρειο σημεα , ειδα ουριτσες και χαρηκα!
ειδα λιγες .... ~15.... ικνοποιητηκο για πρωτη γεννα.....
η μονη πορια που εχω ειναι τι εγιναν οι αλλες ουριτσες;
εχω ph 7.00 και κανενα αλλο ψαρι στο ενυδρειο....
ξεκινησα καλιεργεια αρτεμιας .... σε ποσες μερες πρεπει να ταισω;
ευχαρηστω!
Υ.Γ. θα πρεπει να απομακρυνω τα μωρα;...... στην προηγουμενη γεννα που ειχα πριν μηνες ειδα ~10 ουριτσες χωρις να τις απομακρυνω ....