Επιστροφή στο Forum : ασπρα στιγματα?
ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα μικρα στιγματα που εμφανιστηκανε στο ξυλο???
Αν και δεν φαίνονται καλά οι φωτο, μήπως είναι αυγά απο σαλιγκάρια;
Στη δεύτερη φωτό βλέπω ένα zebra snail...και μένα, όταν είχα, είχαν κάνει αυγά παντού, μα παντού!
Ας απαντήσουν και οι πιο εμπειροι,φυσικά.:rolleyes:
εχει 4 zebra kai 3 golden snails .
τα golden ειχαν κανει ενα τσαμπι απο αυγα μια φορά, και υπεθεσα οτι ολα τα σαλιγκαρια ετσι θα κανουν , τσαμπια.
γι`αυτο και έβγαλα το ξυλο και λιγες πετρες που ειχαν τετοια στιγματα , νομιζοντας οτι ειναι καποια αρρωστια, μυκητες κλπ...
δηλαδη σκοτωσα τα αυγα τωρα???
αν ειναι οντως αυγα ποσο καιρο θελουν για εκκολαψη?
Τα αυγά απο zebra snail δεν εκκολάπτονται σε ενυδρείο γλυκού νερού θέλουν διαφορετικές συνθήκες.
ετσι κι αλλιως εχουν στεγνωσει τωρα , ολη μερα εξω στο μπαλκονι.
απλα ρωτησα γιατι ειχαν πανω απο μηνα μεσα στο νερο.
αλλα το ερωτημα παραμενει : ηταν αυγα ή κατι άλλο?
Από όσο μπορώ να κρίνω (ειδικά απο την τελευταία φωτό) πρέπει να είναι αυγά απο zebra snail.
Τα αυγά απο zebra snail δεν εκκολάπτονται σε ενυδρείο γλυκού νερού θέλουν διαφορετικές συνθήκες.
Μας είναι γνωστές αυτές οι διαφορετικές συνθήκες ; Δηλαδή μπορούμε να το κάνουμε με άλλες συνθήκες σε οικιακό ενυδρείο ;
Αν και δεν έχω ασχοληθεί θέλουν υφάλμηρο νερό και λογικά ναι μπορείς να τις αναπαράγεις αυτές τις συνθήκες σε οικιακό ενυδρείο!!!
Από τα ελάχιστα που ξέρω (δεν είμαι και σίγουρος για την ορθότητα ίσως κάποιος άλλος φίλος να ξέρει περισσοτερα) θέλουν πέτρες και αρκετή ροή με αλατότητα υφάλμηρου.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.