PDA

Επιστροφή στο Forum : agassizi και danio ειναι συμβατα;


Raven
14-07-07, 00:20
Καλησπερα.Ειμαι νεος στην παρεα κι εχω καποιες αποριες. οποιος εχει διαθεση ας μου δωσει τα φωτα του. Εχω ενα 15λιτρο με ενα Betta ,3 danio ,2 guppy και 1 μικρο Pleco.Πριν 2 μερες γεννησε η γκαπινα και απομονωσα 4 μικρα πριν τα φανε τα αλλα ψαρια.Οπως καταλαβαινετε ολα αυτα ειναι too much για 15 λιτρα κι ετσι προκειται να στησω προσεχως ενα 54λιτρο το οποιο ομως σκεφτομουν να αφιερωσω σε ενα μονο ζευγαρι agassizi τα οποια μου αρεσουν παρα πολυ.Το χειμωνα σκεφτομαι να παρω κι ενα Rio180 αλλα μεχρι τοτε για να αποφορτισω το 15λ θα πρεπει τα danio ισως και τα guppy να πανε με τα agassizi.Θα εχω προβλημα στο 54λ δεδομενου οτι θα επιδιωκα αναπαραγωγη των agassizi ; Επισης τα danio ειναι ροζ κοκκινωπα με χρυσες οριζοντιες ριγες μηπως ξερει κανεις να μου δωσει πληροφοριες αν ειναι ξεχωριστο ειδος η απλα ποικιλια των κοινων danio.αναπαραγονται ευκολα; το ενα εχει τις τελευταιες μερες πρησμενη κοιλια και κυνηγαει τα αλλα με εναν τροπο σαν να θελει να ζευγαρωσει.[ειναι υγιεστατο]. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Tolis
14-07-07, 01:06
Επισης τα danio ειναι ροζ κοκκινωπα με χρυσες οριζοντιες ριγες μηπως ξερει κανεις να μου δωσει πληροφοριες αν ειναι ξεχωριστο ειδος η απλα ποικιλια των κοινων danio
http://www.tolibra.com/test/DyedFish.htm

Raven
14-07-07, 02:00
:( πω πω τι επαθα !! υβριδια τα danio. απεχθανομαι οτιδηποτε μη φυσικο στα ενυδρεια μου αλλα τα ψαρακια δεν φταινε σε τιποτα εγω θα συνεχισω να τα φροντιζω οπως πριν. Αυτοι που τα δημιουργουν ομως θελουν πολυ ξυλο.

Steve
14-07-07, 09:13
την επαθες κανονικα.......
εγω στην θεση σου θα τα εδεινα πισω......

Tolis
14-07-07, 12:01
Δεν ειναι υβριδια, γενετικα μεταλλαγμενα ειναι.