PDA

Επιστροφή στο Forum : balast ηλεκτρονικο-μηχανικο

jimfytakis
10-07-07, 20:23
Παιδια ποια η διαφορα τους περα απο τη τιμη?Ξερει κανεις?

george
10-07-07, 20:26
Το κουμπάκι που γράφει "Αναζήτηση" το ξέρεις ; :D

jimfytakis
10-07-07, 21:04
Γιωργο δεν βρηκα τιποτα.Η μονη αναφορα σε μηχανικο ηταν της Ευας(Access) που λεει ηλεκτρονικο μπαλαστ και μηχανικο ταημερ

Lsourtzo
10-07-07, 23:25
Παιδια ποια η διαφορα τους περα απο τη τιμη?Ξερει κανεις?
ανάβει ποιο γρήγορα ...
δίνει μέρες ζωής παραπάνω στις λάμπες μας ...
ζεσταίνεται λιγότερο (βασικό αν είναι στο καπάκι ιδίως το καλοκαίρι)
ανάβει αμέσως (δεν ταράζει τα ψάρια με τα αναβοσβήσματα)

θες και άλλα ??

chris129
10-07-07, 23:28
και ενα κακο που εχει το ηλεκτρονικο χαλαει πιο ευκολα απο το μηχανικο κατα αλλα ειναι πιο καλο επισεις το μηχανικο ειναι και πιο φτηνο

Lsourtzo
10-07-07, 23:35
και ενα κακο που εχει το ηλεκτρονικο χαλαει πιο ευκολα απο το μηχανικο κατα αλλα ειναι πιο καλο
θα διαφωνήσω ...
ίσα ίσα ...
λόγο τον πολύ υψηλών θερμοκρασιών που πιάνουν τα απλά είναι πολύ ποιο ευάλωτα ... ιδίως το καλοκαίρι ή όταν είναι σε κλειστά κουτιά ... οπότε και θέλουν ανεμηστηράκια για να μπορούν να δουλέψουν χωρίς να καούν ...
έχω είδη κάψει 3 μηχανικά λόγο υπερθέρμανσης πριν το καταλάβω και βάλω ανεμηστηράκι ...
και μαζί με τα μπάλαστ κάηκαν και λάμπες και στάρτερ ...
στο ακριβός διπλανό ενυδρείο τώρα ... έχω τρία ηλεκτρονικά μαζί ... και τίποτα δεν έχουν πάθει ...
τώρα αν σε πολύ βάθος χρόνου τα απλά κρατάνε παραπάνω .. τι να σε πω ...
νομίζω ότι μιλάμε για ψύλλους στα άχυρα πάντως .. είναι τόσο μεγάλα τα πλεονεκτήματα που δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να πάρει τα απλά για ενυδρειακή χρήση.

chris129
10-07-07, 23:41
μα δεν διαφωνω με αυτα που ειπες απλα λογο επαγγελματος συνιθως αλλαζουμε πιο πολλα ηλεκτρονικα παρα μηχανικα

Lsourtzo
10-07-07, 23:46
μα δεν διαφωνω με αυτα που ειπες απλα λογο επαγγελματος συνιθως αλλαζουμε πιο πολλα ηλεκτρονικα παρα μηχανικα
:grin:
ούτε εγώ διαφωνώ ...

chris129
10-07-07, 23:47
δικος μας εισαι ηλεκτρολογος

Genirous
11-07-07, 07:37
Ουπς...δεν είδα ότι το μετέφερε εδώ ο jimfytakis...
Συμφωνώ (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=188414#post188414) στα περισσότερα άλλωστε!:D