Επιστροφή στο Forum : Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;;
θα παρακαλουσα οσους πηραν παιδια μου να γραψουν την εξελιξη που ειχαν καθως και να βαλουν φωτογραφιες για να δουμε την αναπτυξη που ειχαν.......τα τελευταια 7 που μου εμειναν εχουν μεγαλωσει απιστευτα απο τοτε που εμειναν μονα τους και θα ηταν ενδιαφερον να συγκρινουμε τι εγιναν τα υπολοιπα και να δουμε τι μπορει να επηρρεαζει την αναπτυξη τους.......
Νικο εμενα τα 2 της πρωτης γεννας πηραν ελαχιστα.
Απο τα 2 της δευτερης γεννας , το ενα διπλασιαστηκε και το αλλο οπως ηταν ειναι.
Και τρωνε καθε μερα αρτεμια τα τυχερα!
Tαισε και τριμμενη τροφη πλουσια σε πρωτεινη.......
Τα ταιζω και bassleer's forte.
52% πρωτεινη - 13% λιπαρα
να ο ενας ο pritanakos.o αλλος ελειπε.μεχρι τωρα τρωνε φυλαρακια tropical
Πηρε τα πανω του ηδη..... Καλη δουλεια..... Βασιλακη βαλε και εσυ μια φωτο να δουμε πως εγιναν........
Τουλάχιστον από ότι φαίνεται είμαι η μόνη που έχω άσχημα νέα...
Τα δικά μου νέα τα ξέρεις... Έχει μείνει πλέον ένα από τα 6. Έχω σπάσει το κεφαλι μου να βρω τι φταίει, έχω καταστεναχωρηθεί :smt089:smt089:smt089. Λύση δεν έχω βρει όμως... Ταϊζω με 4-5 διαφορετικές τροφές. Αρτέμια, bloodworms, jbl baby, tetra baby... έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν δείχναν άρρωστα, τα έχασα πολύ γρήγορα χωρίς κανένα φανερό σημάδι. Απο χθες βλέπω ότι τελευταίος δείχνει αδυνατισμένος αν και ήταν αυτός που έτρωγε περισσότερο από την αρχή. Μακάρι να είχα καλύτερα νέα, λυπάμαι πολύ :(
Υ.Γ. Όλα τα υπόλοιπα ψάρια (cardinals, sae κλπ) εκτός από τα δισκάκια είναι μια χαρά. Συχνές αλλαγές, καλές μετρήσεις, απουσία εχθρών, αρκετές κρυψώνες... Μιλάμε έχω σπάσει το κεφάλι μου!
μπραβο καμαρι μου....... Το πιτσιρικι σκιζει....... Το αλλο ακομα ......για να δουμε.......
πολυ πλακα εχουν τα μικρα.....μπραβο σας ....!!!:p
ασχημα τα νεα μου.
νικο τη μερα που μιλαγαμε πηγα σπιτι και τον βρηκα νεκρο.
του ειχαν φαει τα ματια και στην κοιλια ειχε μια τρυπα.
το ψαρι δεν ειχε κατι.ετρωγε κανονικα.
τι να πω???μια μερα ελειψα ρε να παρει............
Μπράβο παίδες κρατάτε καλά βλέπω τα Πριτανιακια σας. Εύγε...
Και σε όσους έκαναν λάθος να το βρουν και να το αναρτήσουν ώστε να μαθαίνουμε και εμείς
Παναγιωτη τα μικρα θελουν ταισμα....... Ειναι αδυνατα και εχουν μεινει μικρα.....
να κανουμε καμια ανανεωση να δουμε τι εγινε η πρωτη φουρνια??????
απ τα 3 κομματια που πηρα απ τον βασιλακη ζουν τα 2.
τα εχω σε ενα 80αλιτρο μαζι με 4καρδιναλ+3ροδοστομα.
τρωνε μια χαρα αλλα δεν μεγαλωσαν και πολυ
να το ενα
πολυ χαλια βγηκαν ....δες δυο αδερφακια τους πως γιναν......ειναι τρομερο ποσο μπορουν να διαφερουν μικρα της ιδιας γεννας....και δεν φταις απαραιτητα εσυ.......Μπορει να ειναι και γονιδιακο........
ελα ρε !!!!
ποσα εκατοστα ειναι αυτα?
ο δικος μου ειναι 3,5cm περιπου.
πολυ χαλια βγηκαν ....δες δυο αδερφακια τους πως γιναν......ειναι τρομερο ποσο μπορουν να διαφερουν μικρα της ιδιας γεννας....και δεν φταις απαραιτητα εσυ.......Μπορει να ειναι και γονιδιακο........
δεν θέλω να καννιβαλίσω το θέμα, αλλά μπορώ να πω μόνο το εξής;;
πολύ ωραίες οι μπουρμπουλήθρες στο ενυδρείο σου Πρύτανη :D :D
Απο την περσυνη Μεγάλη Πεμπτη,αν θυμάται ο pritanis που πήγα και τα πήρα!
ποσα cm ειναι περιπου?
σφερατα φαινονται
ομορφα γιναν τα γλυκα μου.......Δες και τα δυο αδερφακια τους που κρατησα εγω.....(κατω αριστερα)
μπραβο μπραβο σας παιδια πολλες ομορφιες βλεπω...........:p :p :p
giannitsa12345
04-05-08, 00:09
ολα καλα pritanis .σε ευχαριστω πολυ.
panos84 εισαι καλα φιλε μου;
απ τα 3 κομματια ζουν τα 2.
τα εχω σε ενα 80αλιτρο
εδω και 2 εβδομαδες τα εβαλα στο μεγαλο ενυδρειο.
απο την πρωτη μερα εφαγαν και τα μεγαλα ψαρια ουτε ασχοληθηκαν καθολου μαζι τους
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.