Επιστροφή στο Forum : Πότε είναι έτοιμη??
Πώς θα καταλάβω ότι η γκαπίνα μου είναι έτοιμη για γέννα? για να την βάλω στη γεννήστρα?
1) Καλύτερα να αποφύγεις την γεννήστρα!
2) Όταν τετραγωνίσει κάπω η κοιλιά της
Βάλε μερικά επιπλέοντα φυτά ή κερατόφυλλο και άσε το ψάρι να γεννήσει μόνο του και ελεύθερο στο ενυδρείο! Πολλές φορές η γεννήστρα στρεσαρει με δυσάρεστες συνέπειες.
έχω ένα μικρό ενυδρειάκι με μικρούλι φιλτράκι μέσα δεν κάνει?
Το μπολιάζεις και είσαι οκ! Μετά την γέννα όμως θα πρέπει να απομακρύνεις τη μάνα και να την ταϊσεις καλά γιατί θα έχει ταλαιπωρηθεί!
ναι οκ αυτο το ξέρω εννοείται.
Απλά το ενυδρειάκι είναι από αυτά τα πλαστικά κάνει?
Για να μεγαλώσουν ισα ισα να μην μπορούν να φαγωθούν.
Πόσα λίτρα νερό παίρνει???
5 λιτρα εστω, ειναι καλυτερα απο την γεννηστρα απο αποψη χωρου, αλλά θα πρεπει σιγουρα νανι μπολιασμενο το φιλτρακι και να κανεις συχνες αλλαγες νερου.
οκ μια χαρά οπότε για κανα μήνα έλεγα.
Σε ενυδρείο με κερατόφυλο υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν τα μικρά ελέυθερα?
sakisballoons
22-02-08, 11:01
5 λιτρα εστω, ειναι καλυτερα απο την γεννηστρα απο αποψη χωρου, αλλά θα πρεπει σιγουρα νανι μπολιασμενο το φιλτρακι και να κανεις συχνες αλλαγες νερου.
χρειάζεται να έχει και θερμοστάτη ?
Φυσικά!! Ίδιες συνθήκες με αυτές που γεννηθήκαν!!! Είναι πολύ ευαίσθητα.
εγω στο ενυδρειο μου εχω ενα φυτο που επιπλεει, κει με τα επιπλεοντα φυλλα του καλυπτει αρκετο χωρο, θα μπορουσα να εχω γεννες; (σημ, εχω ομως και τρις γλυφτες οποτε μαλλον αποκλειεται μεχρι να πανε καπου αλλου..) αλλα εγω για το φυτο ηθελα να ρωτησω..:)
Το φυτό που επιπλέει Μελινάκι δίνει κρυψώνες επομένως ναι μπορείς να έχεις γέννες.
έχω ένα πρόβλημα τα ψαράκια μου δεν γεννάνε και σκάνε τι να κάνω?
εβαλα melafix αλλα τα ίδια.
ενώ είναι θέμα ωρών να γεννήσουν σαν να τα κρατάνε μέσα με το ζόρι και μετά από κανα 2 μέρες τέζα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.