Επιστροφή στο Forum : Αντοχή νερού
Θα φύγω για 2 εβδομάδες και ενώ όλα τα αλλά τα έχω φροντίσει δεν πρόλαβα να λύσω το θέμα της εξάτμισης του νερού . Αυτό που σκέφτηκα και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας είναι να προετοιμάσω νερό στο δοχείο που πάντα το προετοιμάζω και να το αφήσω να το αλλάξει – προσθέσει ένας φίλος μου .
Η όλη σκέψη έχει ως εξής :
Στο δοχείο θα μπει το νερό και το ανάλογο αντιχλωριο , θα αφήσω να δουλεύει μόνιμα μέσα στο δοχείο ένας κυκλοφοριτης που του έχω προσαρμόσει και ένα πρόχειρο φιλτρακι άνθρακα , ακόμα θα βάλω και έναν θερμοστάτη για κάθε περίπτωση .
Να προσθέσω ακόμα ότι το δοχείο έχει ελάχιστη εξάτμιση μιας και έχει καπάκι .
Η όλη σκέψη έχει ως εξής :
Στο δοχείο θα μπει το νερό και το ανάλογο αντιχλωριο ,
Mια χαρά
θα αφήσω να δουλεύει μόνιμα μέσα στο δοχείο ένας κυκλοφοριτης που του έχω προσαρμόσει και ένα πρόχειρο φιλτρακι άνθρακα ,
για μένα δεν χρειάζεται
ακόμα θα βάλω και έναν θερμοστάτη για κάθε περίπτωση .
αυτήν την περίοδο σίγουρα είναι τελείως περιττό ...
ps. εφόσον το δοχείο είναι πλαστικό ..καλό θα είναι να μην το βλέπει ο ήλιος και γενικά να είναι σε όσο το δυνατόν δροσερότρο μέρος.
για μένα δεν χρειάζεται
Δεν χρειάζεται ο κυκλοφοριτης ή το φιλτρακι άνθρακα ; Διότι έχω την επιλογή να είναι μέσα ένα από τα δυο ( προσθετό είναι το φιλτρακι άνθρακα .
αυτήν την περίοδο σίγουρα είναι τελείως περιττό ...
Τον θερμοστάτη είπα να τον βάλω μήπως και πέσει κάτω από τους 26 μιας και θα είναι σε δωμάτιο αρκετά δροσερό και βέβαιος ο φίλος μου που θα αναλάβει την αλλαγή δεν νομίζω να δώσει και πολύ σημασία στης θερμοκρασίες
ps. εφόσον το δοχείο είναι πλαστικό ..καλό θα είναι να μην το βλέπει ο ήλιος και γενικά να είναι σε όσο το δυνατόν δροσερότρο μέρος.
Το δοχείο θα είναι στο μικρό WC που δεν έχει καν παράθυρο
Ευχαριστώ για την απάντηση
Δεν χρειάζεται ο κυκλοφοριτης ή το φιλτρακι άνθρακα ; Διότι έχω την επιλογή να είναι μέσα ένα από τα δυο ( προσθετό είναι το φιλτρακι άνθρακα .
κανένα απο τα 2 ...
αρκεί να έχει αναδεύσει καλά το νερό στην αρχή για να σιγουρευτούμε ότι το αντιχλώριο θα πάει παντού.
Τον θερμοστάτη είπα να τον βάλω μήπως και πέσει κάτω από τους 26 μιας και θα είναι σε δωμάτιο αρκετά δροσερό και βέβαιος ο φίλος μου που θα αναλάβει την αλλαγή δεν νομίζω να δώσει και πολύ σημασία στης θερμοκρασίες
και 22 να παέι ... και 18 να παεί τι έγινε ??? καλύτερα ακόμα ... μιλάμε για απλή αναπλήρωση και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ...
Κατανοητός ευχαριστώ και θα τα πούμε με όλους ξανά σε δυο εβδομάδες .
Κατανοητός ευχαριστώ και θα τα πούμε με όλους ξανά σε δυο εβδομάδες .
καλά να περάσεις ...
και πες στον φύλο σου τάισμα κάθε 2 μέρες .. και με φειδώ ...
καλύτερα βγάλτου το φαγητό σε μεζούρες ...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.