Dreamlander
25-06-07, 07:48
Καλημερα και καλως σας βρηκα.
Ειμαι καινουριος στο χωρο του θαλασσινου και στα αρχικα σταδια.
Εχω ενα ενυδριο 350 λιτρα με εξοπλισμο προς το παρων:
Τ5 Luminaire 4x39w
Macro Aqua Skimmer
Eheim Compact + 5000/lh
Korallia 2
20 κιλα ζωντανο βραχο που μπηκε στο ενυδριο το περασμενο Σ/Κ :oops: Θα προσθεσω ακομα 20 το ερχομενο Σ/Κ.
Μαζι με τον βραχο ηρθαν 3 ανεμωνες που δεν ξερω αν ειναι καλες ή κακες.
Μια οικογενεια καβουρακια, το 1 ειναι περιπου 2-3 εκ. και τα αλλα πολυ μικρα.
Κατι μυδια, ενα σφουγγαρακι (οχι Μποπ, αλλος), και τελος ενας μπελας ο οποιος δεν ξερω πως να τον αφαιρεσω...
Ενα σκουληκι Eunicid μαυρο με 5 αντενες στο κεφαλι. Ειναι περιπου 10 εκατοστα (οσο εχω δει εξω φυσικα).
Πως το αντιμετοπιζω παιδια? Χθες εκαναν μαχη με τον καβουρα. Το μονο που ειδα ζωντανο μετα ηταν το σκουληκι...
Αααα περιμενω να κανει και τον κυκλο της η αμμωνια χωρις αποτελεσμα. Εχω προσθεσει Biomature της Waterlife αλλα την επομενη μερα τα επιπεδα αμμωνιας ηταν 0 ,το ιδιο και τα νιτρικα...
Ελπιζω να μην σας κουρασα....
Ειμαι καινουριος στο χωρο του θαλασσινου και στα αρχικα σταδια.
Εχω ενα ενυδριο 350 λιτρα με εξοπλισμο προς το παρων:
Τ5 Luminaire 4x39w
Macro Aqua Skimmer
Eheim Compact + 5000/lh
Korallia 2
20 κιλα ζωντανο βραχο που μπηκε στο ενυδριο το περασμενο Σ/Κ :oops: Θα προσθεσω ακομα 20 το ερχομενο Σ/Κ.
Μαζι με τον βραχο ηρθαν 3 ανεμωνες που δεν ξερω αν ειναι καλες ή κακες.
Μια οικογενεια καβουρακια, το 1 ειναι περιπου 2-3 εκ. και τα αλλα πολυ μικρα.
Κατι μυδια, ενα σφουγγαρακι (οχι Μποπ, αλλος), και τελος ενας μπελας ο οποιος δεν ξερω πως να τον αφαιρεσω...
Ενα σκουληκι Eunicid μαυρο με 5 αντενες στο κεφαλι. Ειναι περιπου 10 εκατοστα (οσο εχω δει εξω φυσικα).
Πως το αντιμετοπιζω παιδια? Χθες εκαναν μαχη με τον καβουρα. Το μονο που ειδα ζωντανο μετα ηταν το σκουληκι...
Αααα περιμενω να κανει και τον κυκλο της η αμμωνια χωρις αποτελεσμα. Εχω προσθεσει Biomature της Waterlife αλλα την επομενη μερα τα επιπεδα αμμωνιας ηταν 0 ,το ιδιο και τα νιτρικα...
Ελπιζω να μην σας κουρασα....