PDA

Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια Νεκρογέννηση

CHRIS4204
22-06-07, 12:27
Πριν από λίγο στην διαδρομή γραφείο σπίτι και έχοντας πάρει από ένα φίλο μια έγκυο μολυ είδα μεσα στη σακούλα περι τα 7-8 νεκρά μικρα και κανα 2 μισο σχηματισμένα!!!!Τι συμβαίνει?

PascM
22-06-07, 12:28
Το στρεςς ! Τι άλλο?

CHRIS4204
22-06-07, 12:35
Όσον αφορά την υγεία της μάνας υπάρχει κάποιο προβλημα?

PascM
22-06-07, 12:38
Συνήθως όχι! αλλά έχε λίγο την προσοχή σου τεταμένη, ξέρεις όχι απότομες κινήσεις γύρω από το ενυδρείο κλπ

Lsourtzo
22-06-07, 14:58
δεν λέγετε νεκρογέννηση ... αποβολή λέγετε ...
λογικά δεν απέβαλε όλα τις τα έμβρυα ... περίμενε να αποβάλει και άλλα .. ή να γεννήσει σε μερικές μέρες!

chemical mac
22-06-07, 17:45
δεν λέγετε νεκρογέννηση ... αποβολή λέγετε ...
λογικά δεν απέβαλε όλα τις τα έμβρυα ... περίμενε να αποβάλει και άλλα .. ή να γεννήσει σε μερικές μέρες!

εχεις πμ
-------------------------
Πριν από λίγο στην διαδρομή γραφείο σπίτι και έχοντας πάρει από ένα φίλο μια έγκυο μολυ είδα μεσα στη σακούλα περι τα 7-8 νεκρά μικρα και κανα 2 μισο σχηματισμένα!!!!Τι συμβαίνει?

Οπως σου είπαν και οι άλλοι πθανότατα το υπερβολικό στρες έκανε τη μάνα να αποβάλλει. Χρειάζεται πολύ καλός εγκλιματισμός στο νέο ενυδρείο (αν είναι δυνατό να παομονωθεί για ένα 24ωρο) και μετά η φύση θα κάνει τη δουλειά της. Το έχω πάθει κι εγώ με guppies. Η στρεσαρισμένη μάνα μου έδωσε μετά 3 γέννες με ωραιότατα fries.

chrisb
22-06-07, 19:09
Δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου ιδέα, αλλά αφού θέλουμε να λεγόμαστε φιλόζωοι, τι δουλειά έχει να μεταφέρεται το ψάρι σε αυτή τη κατάσταση?

Apostolis
23-06-07, 16:30
Δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου ιδέα, αλλά αφού θέλουμε να λεγόμαστε φιλόζωοι, τι δουλειά έχει να μεταφέρεται το ψάρι σε αυτή τη κατάσταση?

Παρντόν? Δεν το'πιασα... :confused: :smt017

parrot
23-06-07, 17:22
Παρντόν? Δεν το'πιασα... :confused: :smt017

Τι δεν έπιασες? Αν κάποιο ψάρι και ειδικά ζωοτόκο που φαίνεται εύκολα πως είναι σε εγκυμοσύνη στρεσάρεται φυσικό δεν είναι να αποβάλει? οπότε γιατί δεν περίμενε να γεννήσει?

jimfytakis
23-06-07, 20:15
Το επαθα και εγω.Αγορασα μια αυγωμενη απο πετ σοπ και γεννησε στο δρομο με 28μωρα και 5-6 αγονιμοποιητα αυγα.Μετα απο μια βδομαδα οντας διαρκως στρεσαρισμενη ειπε αντιο

Apostolis
26-06-07, 22:47
Τι δεν έπιασες? Αν κάποιο ψάρι και ειδικά ζωοτόκο που φαίνεται εύκολα πως είναι σε εγκυμοσύνη στρεσάρεται φυσικό δεν είναι να αποβάλει? οπότε γιατί δεν περίμενε να γεννήσει?

Α! ΟΚ... +-3