Επιστροφή στο Forum : Μαζική παραγγελία δίσκων
Λοιπόν για πείτε απόψεις !!! Το έθιξα σε γνωστό και αγαπητό καταστηματάρχη για παραγγελία από ασία κάποιων κομματιών (καλοί και σίγουροι οι Γερμανικοί αλλά τέτοια Ψάρια http://www.aquainvent.com/ δεν βρίσκεις -για παράδειγμα) και είπε ότι ευχαρίστως οργανώνει την παραγγελία αν μαζευτούμε και καλύψουμε κάποιον αριθμό ψαριών.Λοιπόν τι λέτε ,είναι ευφικτό ?Απόψεις και προτάσεις (για breeders κτλπ)
ΥΓ μιλάμε για φθινόπωρο και μετά
ενα θεμα ειναι οι τιμες με τα μεταφορικα και ενα αλλο αν μπορεις να εμπιστευτεις τον εκτροφεα οτι θα σου στειλει καλα κομματια...... Παντως φιλε Μιος επειδη την ψαχνεις πολυ ριξε μια ματια και για αγριους να δεις τι θα πει φυσικη ομορφια........
Γιατι δεν περνετε απο τον Στεντκερ;;;;
http://www.diskuszucht-stendker.de
Ειναι εγκυηση!!!!!!
Πάντως αν τελικά κανονίσουμε, υπολογίστε και εμένα...:D
Γιατι δεν περνετε απο τον Στεντκερ;;;;
http://www.diskuszucht-stendker.de
Ειναι εγκυηση!!!!!!
Δεν ξέρω αν είναι "εγκυηση" (και σίγουρα είναι)πάντως και αυτός από εκεί θα πήρε τα πρώτα κόκκινά του και τα κάθε λογής pigeon
ενα θεμα ειναι οι τιμες με τα μεταφορικα και ενα αλλο αν μπορεις να εμπιστευτεις τον εκτροφεα οτι θα σου στειλει καλα κομματια...... Παντως φιλε Μιος επειδη την ψαχνεις πολυ ριξε μια ματια και για αγριους να δεις τι θα πει φυσικη ομορφια........
Κάπως έτσι ε? :grin:
http://www.flickr.com/photos/8482142@N08/show/ (http://www.flickr.com/photos/8482142@N08/show/)
Πάντως αν τελικά κανονίσουμε, υπολογίστε και εμένα...:D
ΚΑΙ ΜΕΝΑ..........:):):)
παιδια καλησπερα ειμαι μεσα και εγω !!!!θα μου κανετε μεγαλη χαρη αν μου στειλετε πμ οταν ξεκινησετε!!!!ευχαριστω εκ των προτερων
Λοιπόν για πείτε απόψεις !!! Το έθιξα σε γνωστό και αγαπητό καταστηματάρχη για παραγγελία από ασία κάποιων κομματιών (καλοί και σίγουροι οι Γερμανικοί αλλά τέτοια Ψάρια http://www.aquainvent.com/ δεν βρίσκεις -για παράδειγμα) και είπε ότι ευχαρίστως οργανώνει την παραγγελία αν μαζευτούμε και καλύψουμε κάποιον αριθμό ψαριών.Λοιπόν τι λέτε ,είναι ευφικτό ?Απόψεις και προτάσεις (για breeders κτλπ)
ΥΓ μιλάμε για φθινόπωρο και μετά
Μιλας για σφραγισμένο κουτί που θα το παραλάβεις απο το κατάστημα?
Η να προσθέσει τα κομματια που θελεις στην παραγγελία του?
johnny98130
06-07-07, 08:47
ενα θεμα ειναι οι τιμες με τα μεταφορικα και ενα αλλο αν μπορεις να εμπιστευτεις τον εκτροφεα οτι θα σου στειλει καλα κομματια......
Άμα ειναι κλειστή κούτα δεν εισαι καθόλου σίγουρος για την ποιότητα των κομματιών........συνήθως καποιοα ειναι πολυ καλά και καποια απαράδεκτα εντελώς
Το θεμα με την κλειστή κουτα είναι ότι σίγουρα θα κοστίζει λιγότερο απο την βιτρινα.
Αλλα θα χρειαστεί καραντίνα και εμπειρία για να ΄ξυπνήσεις΄τα ζωντανά.
Όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα (και αν έρθει ;)) βλέπουμε .Πάντως ο πιο λογικός τρόπος θα είναι να μπουν εκεί σε καραντίνα με μια λογική επιβάρυνση.Τώρα σε τυχόν απώλειες, πως θα διαλεχτούν τα ψάρια κτλπ είναι ένα άλλο ζήτημα που θα πρέπει να διευκρινιστεί.Πάντως η παραγγελία από ότι κατάλαβα σε μια πρώτη επαφή είναι minimum 60-100 kgr (12-13kgr/κουτί) οπότε μιλάμε για μεγάλο αριθμό ψαριών. Δύσκολα τα πράγματα...
Hi,
I am a small discus breeder and exporter from Kuala Lumpur. For you to importer discus fish from Malaysia, I think it is not difficult as there are lots of flights to Altens, Greese.
There is a miniomium charge of 100 kg. per shipment. Therefore it make sense to send in 100 kg of fish. The freight charges and documentation charges have to be paid by you too.
One box contains 15 kg of fish. 2" fish 30 pieces. 3-4" - 15 fish and 5" fish -8 pieces.
I can offer you the following fish:
Golden Leopard Spotted Snake. GLSS. Veru good shape. Very nice fine spots for the snakes of 14 bars and 9 bars for the leopards. The spotts are slightly bigger for the leopards. This fish the spots and patterns come out at 3 to 4" size. For 2" size the spots are not so visible.
3 - 4 " size for snakes and leopards Grade A, 40 Euro
2" size " " 20 Euro
Super Red Melon - Very good shape. Very clean and no peppering.
Red colour appearing on fins and body.
2" size 15 Euro
Red Melon. Same parents as above but with some dark
markings on the fins. 2" size 8 Euro
Blue Diamond - Red eye 2" size 5 Euro
Super Pigeon Checkerboard Only available in 3 months time
Electric Dream (Pigeon Snake) " " " " " "
2 to 3" size 25 Euro
I shall give you details of the freight charges later.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Hi,
I am a small discus breeder and exporter from Kuala Lumpur. For you to importer discus fish from Malaysia, I think it is not difficult as there are lots of flights to Altens, Greese.
There is a miniomium charge of 100 kg. per shipment. Therefore it make sense to send in 100 kg of fish. The freight charges and documentation charges have to be paid by you too.
One box contains 15 kg of fish. 2" fish 30 pieces. 3-4" - 15 fish and 5" fish -8 pieces.
I can offer you the following fish:
Golden Leopard Spotted Snake. GLSS. Veru good shape. Very nice fine spots for the snakes of 14 bars and 9 bars for the leopards. The spotts are slightly bigger for the leopards. This fish the spots and patterns come out at 3 to 4" size. For 2" size the spots are not so visible.
3 - 4 " size for snakes and leopards Grade A, 40 Euro
2" size " " 20 Euro
Super Red Melon - Very good shape. Very clean and no peppering.
Red colour appearing on fins and body.
2" size 15 Euro
Red Melon. Same parents as above but with some dark
markings on the fins. 2" size 8 Euro
Blue Diamond - Red eye 2" size 5 Euro
Super Pigeon Checkerboard Only available in 3 months time
Electric Dream (Pigeon Snake) " " " " " "
2 to 3" size 25 Euro
I shall give you details of the freight charges later.
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Αμάν!!!
100 κιλά!!!
350 ψάρια αν κατάλαβα καλά...:smt119
Τι λές τώρα.....
Το τηγάνι γρήγορα!!!! (αστειευομαι...)
Πολλά δεν είναι...-+10
ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου
10-07-07, 23:14
Εγώ λέω να του πεις ότι θέλεις μία κούτα για να δεις την ποιότητα των ψαριών και πώς θα φτάσουν, γιατί είχες, και καλά... κακή εμπειρία από προηγούμενες παραλαβές από άλλους.
Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να τα στείλει αλλού... είδα πως υπολογίζει να τα στείλει στο Altens Greese...:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.