Επιστροφή στο Forum : Ασχετα μηνυματα
Τι έγινε σβήνουμε επιλεκτικά ποστ;
Πολλή λογοκρισία έπεσε
Τι έγινε σβήνουμε επιλεκτικά ποστ;
Πολλή λογοκρισία έπεσε
Καθολου επιλεκτικα. Οτι ποστ ειναι ασχετο με το θεμα σβυνεται.
Κι η "λογοκρισια" ειναι αυτη που υπαρχει απο τοτε που ιδρυσα το GAB, συμφωνα με τους κανονες του. Τελευταια πολλοι τους γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια. Μην ξεχναμε να σεβομαστε το σπιτι που επισκεπτομαστε, αλλιως, οπως εχω ξαναπει, εχει κι αλλου.
Και εμεις σε αγαπάμε Τόλη.
Δεν ήταν άσχετα τα ποστ αλλά εχουν να κάνουν με την αγωνία που είχαμε ολες αυτές τις ημέρες και νύχτες τις ατέλειωτες ώρες στο τηλ και στην αναζήτηση πληροφοριών στο ίντερνετ για την απίστευτη αναπαραγωγή Οττο στην Ελλάδα.
Otto breeder team:p :p
Η αναπαραγωγη ετυχε, και καλα εκανε κι ετυχε, που σημαινει αν μη τι αλλο οτι ο tsikis φροντιζει οπως πρεπει τα ψαρια του για να φτασουν στο σημειο να ειναι υγιη, χορτασμενα και ετοιμα για αναπαραγωγη. Θα μιλαμε για επιτυχημενη αναπαραγωγη αφου, τωρα που ετυχε, οργανωθει, τους δωσει δικο τους ενυδρειο, ακομα πιο καταλληλες τροφες, διαβασει και ξαναδιαβασει για να δωσει οσο πιο καταλληλες συνθηκες γινεται και μεγαλωσει μικρα.
Οσο για τα otto breeder teams, discus breeder στις υπογραφες χωρις να εχουμε ουτε απο μακρια πετυχει γεννα και αλλα χαριτωμενα, μπορει ναναι αστεια μεταξυ φιλων, αλλά και αποπροσανατολιζουν καποιους που θα ζητησουν πληροφοριες εκει που δεν πρεπει, και δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Καποιοι απο δω μεσα που ειναι και σωστοι breeders και σε δισκους και σε αλλα σπανιοτατα ειδη θαπρεπε να εκδωσουν εφημεριδα δηλαδη.. ας σοβαρευτουμε λιγο.
Κι οσο για το κι εμεις σε αγαπαμε, πολυ το ακουω τωρα τελευταια και δεν δινω σημασια - τα ποστ ηταν ασχετα και σβυστηκαν.
Tsikis συγνωμη για το εκτος θεματος.
καλο θα ειναι καποια ποστ να μενουν σε ενα υφος λιγο πιο τεχνικο και με εμφαση σε σοβαρες λεπτομεριες ωστε να μπορουμε ολοι στο μελλον να ανατρεχουμε σε αυτα και να ενημερωνομαστε. Φιλικες παραινέσεις και διαφορα σχολια καλο ειναι να γραφονται αλλα μετα απο ενα διαστημα οι μοντς να ξελαφρωνουν το τοπικ..........Δεν νομιζω οτι αυτο εχει καμια σχεση με λογοκρισια !!!!
Και με πμ να στελνονται ακομα καλυτερα.Λιγοτερη δουλεια για τους mods.
Οσο για τα otto breeder teams, discus breeder στις υπογραφες χωρις να εχουμε ουτε απο μακρια πετυχει γεννα και αλλα χαριτωμενα, μπορει ναναι αστεια μεταξυ φιλων, αλλά και αποπροσανατολιζουν καποιους που θα ζητησουν πληροφοριες εκει που δεν πρεπει, και δεν ειναι σοβαρα πραγματα. Καποιοι απο δω μεσα που ειναι και σωστοι breeders και σε δισκους και σε αλλα σπανιοτατα ειδη θαπρεπε να εκδωσουν εφημεριδα δηλαδη.. ας σοβαρευτουμε λιγο.
Κι οσο για το κι εμεις σε αγαπαμε, πολυ το ακουω τωρα τελευταια και δεν δινω σημασια αν και κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω,γιατι το βελακι αυτο σημαδευε εμενα και τα αστεια μου,εντουτοις εχω βγαλει γεννες και μαλιστα 3 τον αριθμο,ασχετως αν στην τελικη δεν καταφερα να επιβιωσουν τα μικρα...νομιζω οτι τουλαχιστο δικαιουμαι το μπανερακι στην υπογραφη μου...
απο εκει και μετα σαφως και υπαρχουν εμπειροτεροι και σοφοτεροι χομπιστες απο εμενα,που θα μπορουσαν να γραψουν κατεβατα,αλλα τα μπανερακια και η ομιλια-γλωσσα -τροπος εκφρασης του καθενος εχει να κανει καθαρα με τον χαρακτηρα του και οχι με τις γνωσεις του.....(πανω σε λογικα και σωστα παντα πλαισια..);)
αλλα τα μπανερακια και η ομιλια-γλωσσα -τροπος εκφρασης του καθενος εχει να κανει καθαρα με τον χαρακτηρα του και οχι με τις γνωσεις του.....(πανω σε λογικα και σωστα παντα πλαισια..);)
Τα λογικα και σωστα πλαισια σηκωνουν πολυ συζητηση - και επαναλαμβανω, στο σπιτι που μπαινει καποιος σεβεται τους κανονες του. Οι οποιοι ειναι δημοσιευμενοι και ξεκαθαροι, ή τους αποδεχεσαι η δεν μπαινεις.
Μια υπερβολη στο τοσο δεν πειραζει. Οταν γινεται μονιμη καταχρηση ομως, και μαλιστα μετα απο πολλες προειδοποιησεις, αυτο ή σημαινει οτι δεν το παιρνουμε χαμπαρι (πραγμα που δεν το νομιζω), ή σημαινει οτι γραφουμε στα παλια μας παπουτσια τον οικοδεσποτη μας.
o Tolis εχει δικιο.....την πατησα που την πατησα εγω μια φορα εγω...
πρεπει να προσεχουμε πως φερωμαστε και τι λεμε, γιατι οπως ειπε ο Τολης,
Φιλοξενουμενοι ειμαστε...αν δεν το σεβομαστε αυτο ,υπαρχει και αλλου!!
Οταν πας ομως σε ενα ξενο σπιτι ξεχνας αυτα που ξερεις και ''φορας τα καλα σου''.....εξαλου, ολοι μας με την αποδοχη των ορων χρησης του GAB συμαινει οτι τους εχουμε διαβασει και κατανοησει!!!
Ο Τολης πιστευω , δεν το εχει σε τιποτα να μας πεταξει ολους εξω!!(σπιτι του ειναι ,πιστευω)
Αγαπητοί μου
Δεν γνωρίζω ποιός μετέφερε τα συγκεκριμένα ποστ εδώ και μάλιστα με πρώτο το δικό μου - σαν να άνοιξα εγώ αυτό το κεφάλαιο στο φόρουμ - αλλά τουλάχιστων έπρεπε να μεταφέρει και τα ποστ στα οποία αναφέρωμαι.'Ετσι δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις πράγμα που δεν συμβάλει σε μια υγιεί συζήτηση.
Μέχρι να επανέρθουν τα ποστ που λογοκρίθηκαν δεν θα συμμετέχω στο συγκεκριμένο θέμα μια και το θεωρώ χαμένος χρόνος.
Ευχαριστώ
Σιγούρος Μιχάλης
ολα αυτα ξερετε γιατι συμβαινουν....γιατι με αυτα και αυτα εφυγαν μελοι του ΠΣΦΕ που ηταν πολλη αξιολογα και θα μπορουσαν να κρατησουν την σελιδα του ΠΣΦΕ και οχι ναι ειμαστε τωρα φιλοξενουμενοι ετσι ειναι αυτα τωρα αναγκαστικα παιζουμε με τους ορους και νομους αλλων
Tα ποστ τα μετεφερα εγω για να μην ειναι σφηνα στο θεμα του tsikis.
Τα επιμαχα ποστ σβυστηκαν δια παντος οποτε αδικα περιμενεις...
chris129, πρωτον σε ολα τα ενυδρειακα φορουμ ισχυει ο κανονας "των αλλων" (που τυχαινουν να ειναι ιδρυτες και 4 χρονια προεδροι του ΠΣΦΕ), και που ειναι το αυτονοητο, να μη γεμιζουμε ασχετα ποστς τα θεματα. Δευτερον, αν εχεις καποια καταγγελια να κανεις, καντην με στοιχεια. Αυτες οι γενικευσεις, οπως και αλλες που ακουγονται τελευταια (οτι το παλιο ΔΣ δεν βαζει υποψηφιοτητες γιατι εφαγε λεφτα πχ), αφηνουν εντυπωσεις πολυ ασχημες για ατομα που εχουν σκιστει για τον συλλογο, και βεβαια οσοι τις λενε με ενα "μη με μπερδευετε" μετα, την βγαζουν καθαρη. Αν εχεις καποια στοιχεια λοιπον για αυτα που λες, ευχαριστως να τα ακουσουμε, αλλιως να ανακαλεσεις αμεσως.
ολα αυτα ξερετε γιατι συμβαινουν....γιατι με αυτα και αυτα εφυγαν μελοι του ΠΣΦΕ που ηταν πολλη αξιολογα και θα μπορουσαν να κρατησουν την σελιδα του ΠΣΦΕ και οχι ναι ειμαστε τωρα φιλοξενουμενοι ετσι ειναι αυτα τωρα αναγκαστικα παιζουμε με τους ορους και νομους αλλων
Τωρα αυτο τι ειναι παλι? Παραπληροφορηση?
εγω απλα θα πω οποιος εχει τη μυγα να φερει πισω. γιατι οποιο ποστ λεει τα πραγματα καπως διαφορετικα απο αυτα που θελετε να ακουτε ειναι και αυτοματα κατηγοριες για καποιους .δειτε το ως προσωπικη αποψη και μην το θεωρητε μομφη οποτε δεν υπρχει κατι για να ανακαλεσω.
Οταν η προσωπικη αποψη εκφραζεται δημοσια και λεει οτι εφυγαν μελη του ΠΣΦΕ που θα μπορουσαν να κρατησουν μια ιστοσελιδα, ειναι καταγγελια. Περιμενω τα στοιχεια σου λοιπον, αλλιως θα θεσω το ζητημα στα αρμοδια οργανα του Συλλογου.
τολι νομιζω οτι τραβας το πραγμα πολλη μακρια και δεν πρεπει τα στοιχεια που ψαχνεις ειναι μεσα στον GAB αλλα μια και σου αρεσει να κανεις τον κακο της υποθεσεις μπορεις αν θελεις να το κανεις οποτε θελεις και να ξερεις οτι ουτε εσυ εχεις στοιχεια για να κανεις αυτο που λες δεν εχω κατονομασει ποτε κανενα και ποσο μαλον να κατηγορησω αλλωστε το ειπα πριν δεστω ως προσωπικη αποψη που εχω σχηματιση απο τα διαφορα που ειδα και ακουσα εδω μεσα
Εγω τουλαχιστον τον κακο τον κανω επωνυμως.....
και εγω επωνυμα λεω την αποψη μου αλλωστε στο συλλογο υπαρχουν τα στοιχεια μου
οταν λες την σελιδα του πσφε αυτην ενοεις?http://www.aquarist.gr/mambo/index.php γιατι εγω αυτη ξερω οτι ειναι η σελιδα του ΠΣΦΕ το gab ειναι απλα ενα φορουμ που ξεκινησε με πρωτοβουλια και εξοδα του τολη αν δεν κανω λαθος
συγνωμη που επεμβαινω στη συζητηση σφηνα δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος
Εγώ λέω ότι πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο…:)
Τόλη είσαι αρκετά Δημοκρατικός, αφήνεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν, ίσως και λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Μετά όμως αλλάζεις και γίνεσαι λίγο «κακός»….:grin:
Θέλω να πω ότι ίσως σε τέτοια θέματα να γινόταν προσωπική και με pm επαφή, μεταξύ εσένα ή των ανάλογων Mod, με αυτούς που «ξεφεύγουν» λίγο, από την αρχή που δημιουργείται το θέμα και όχι να αφήνεις να συνεχίζεται και μετά να πέφτει μαζικό σβήσιμο, γιατί έτσι «χτυπάει» άσχημα σε όλους. Και αρχίζει να φαίνεται κάπως… :(
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός…;)
Γιαννη αν αφηνω κατι να εξελιχθει, ειναι γιατι δεν με πειραζει μια στις τοσες να γραφτει και κατι ασχετο. Οταν αυτο γινεται συνεχεια ομως, και μαλιστα μετα απο προειδοποιησεις ουκ ολιγες, δεν σημαινει κατι?
Αν έχουν γίνει συγκεκριμένες προειδοποιήσεις στα άτομα αυτά, πάω πάσο…
Απλά, καλό θα ήταν να προλαβαίνουμε κάτι στην αρχή, όσο μπορούμε βέβαια, γιατί έχουμε και άλλες δουλειές…;)
δεν θελω κατι να προσθεσω σε ολα αυτα που ειπωθηκαν,νομιζω οτι η στιγμη δεν ειναι καταλληλη.
προτιμω την σιωπη.
καμμια ορεξη για οποιαδηποτε αντιπαραθεση μαζι σου τολη. δεν υπαρχει λογος αλλωστε.τα λεγομενα σου ειναι απολυτως σεβαστα.
ας ειναι καλα ο ξενιος Διας.
Οι Administrators (διαχειριστές των forum) έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν λειτουργίες, να διαχειρίζονται τους χρήστες, τις ομάδες χρηστών, κλπ. και οι moderators εχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν, να διαγράφουν να μετακινούν, να κλείνουν και να ανοίγουν θέματα, στα forum της αρμοδιότητάς τους.
Ως εδώ πολύ σωστά ένας administrator ή moderator μπορεί να διαγράψει ένα μήνυμα, ή να δώσει κάποια σύσταση σε κάποιο μέλος κλπ.
Θεωρώ όμως τουλάχιστον "ατυχείς" τις εκφράσεις του στυλ, "το σπίτι", "φιλοξενούμενοι", "'εχει κι αλλου" κλπ.
Ένα forum κύριοι δεν είναι το σπίτι ούτε του ιδρυτή ούτε του διαχειριστή ούτε των mods. Μεταφέρω από : http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum
The terms "forum" and "board" may refer to the entire com****ty or to a specific sub-forum dealing with a distinct topic.
Σαν σπίτι κάποιου θα μπορούσε να θεωρηθεί η προσωπική του ιστοσελίδα και όχι ένα forum το οποίο ανήκει στην κοινότητα.
Όπως εμείς ως users πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του forum και να προσέχουμε την συμπεριφορά μας πρέπει κι εσείς να προσέχετε αντίστοιχα την συμπεριφορά και τις διατυπώσεις σας.
Αν τελικά όντως θεωρείται αυτό το forum δικό σας σπίτι (και δεν ήταν μια ατυχή παρομοίωση πάνω στον εκνευρισμό) σας παρακαλώ να μου το κάνετε γνωστό, ώστε να πάω "αλλού".
Χήρας Χρήστος
Ολα τα φορουμ ανηκουν σε καποιον ιδιοκτητη. Ασχετως αυτου, κανονες υπαρχουν. Οταν οι κανονες καταργουνται, και μετα απο πολλαπλες προειδοποιησεις μαλιστα, οι παρομοιωσεις και η γλωσσα γινεται υπερβολικη μηπως και γινει κατανοητο.
Guys accept it, έτσι είναι τα πράγματα μην τα "μεταφράζετε" όπως σας βολεύει.
Tolis, αποδεκτή η απάντησή σου.
halvas69, δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι και σε εμένα, πάντως προσωπικά (χωρίς να θέλω να δώσω συνέχεια αφού με καλύπτει η απάντηση του Tolis) δεν συνηθίζω να "μεταφράζω" πράγματα όπως με βολεύει.
Σε άλλα fora κόβονται μηνύματα επειδή περιέχουν αρνητικά σχόλια για τα καταστήματα που είναι "χορηγοί".
Αν η λογοκρισία είναι ανιδιοτελής τότε είναι αποδεκτή και ωφέλιμη.
Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να σβύνονται ορισμένα μηνύματα (όπως έχει γίνει και με μένα πολλές φορές άλλωστε) για να μην αποπροσανατολίζεται ο αναγνώστης και για να μην επιβαρύνουμε το server.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.