Επιστροφή στο Forum : προβληματακι με vallisneria
τον τελευταιο καιρο η βαλισνερια μου εχει ενα προβληματακι με περισσοτερο τα παλια φυλλα της τα οποια ειναι σα να ξεθωριαζουν μετα απο λιγο κιτρινιζουν και σιγα σιγα διαλυονται το φυτο γενικα πεταει καινουργιες καταβολαδες συνεχεια και δεν δειχνει να νεκρωνει απλα τα μεγαλυτερα φυλλα εχουν αυτο το συμπτωμα....τι λετε καλιο και σιδηρο μου λειπει?
η λιπανση ειναι λιγοστη φως περιπου 0,5w/l και δεν εχω διοξειδιο<γενικα χαμηλων απαιτησεων> υποστρωμα σερα εμπλουτισμενο προσφατα με ταμπλετες seachem....
..το τι σου λειπει ειναι κατι σχετικο..σιγουρα το καλλιο θα βοηθησει..
δε μου λες ομως..? τι θερμοκρασια εχεις....??
βασικη ερωτηση αυτην την εποχη.....
η θερμοκρασια δεν ανεβαινει με τιποτα πανω απο 27,2:D
καλιο πως να προσθεσω? να αρχισω λες μηπως λιπανση με seachem trace?
καλιο πως να προσθεσω? να αρχισω λες μηπως λιπανση με seachem trace?seachem potassium(καλλιο),και μετα σιδηρο....:rolleyes:;)
να φανταστω σε λιγο αυξημενη δοση το pottasium και συγκρατημενα το ιρον?
σαφως ,αφου οι προτεινωμενες δοσεις του κατασκευαστη ειναι για φουλ φυτεμενα ενυδρεια,αρα καλιο βαζεις κανονικα,και το σιδηρο με πολυ πολυ προσοχη....
(η τριχωτη αλγη καραδωκει,και οχι μονο......)
(η τριχωτη αλγη καραδωκει,και οχι μονο......)
φτου φτου σκορδο μακρυα μας:D :D :D :D
φτου φτου σκορδο μακρυα μας:D :D :D :Dχεχε...γιατι..???μια χαρα αλγη ειναι συγκριτικα με κατι αλλες......:smt108:roll::rolleyes::D
δεν ξερω τη σιχαινομαι δε μαρεσει καθολου ενω λιγη πρασινουλα δε με πειραζει εχει τη φυσικοτητα της ,η τριχοειδης ομως :smt120 <εχω και ενα μικρο κομπλεξ με τις τριχες μα να φυτρωνουν στο ενυδρειο και να κανουν αποχη απ το κεφαλι κριμα δεν ειναι?:( :D >
<εχω και ενα μικρο κομπλεξ με τις τριχες μα να φυτρωνουν στο ενυδρειο και να κανουν αποχη απ το κεφαλι κριμα δεν ειναι?:( :D >εδω οντως παω... πασο.:rolleyes::D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.