Επιστροφή στο Forum : Συστημα ταισματος με αρτεμια
δεν πειραζει....;)ακομη ενα λιθαρακι γνωσης και εμπειριας μεσα στο σακουλι σου....
Για δείτε ακόμη ένα "λιθαράκι".Είναι για τάισμα με ζωντανή αρτέμια.Μου φαίνεται πολυ καλή ιδέα μιας και κρατάει συγκεντρωμένη τη τροφή και ελαχιστοποιεί το καθάρισμα μετά.Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει τώρα μικρά να μας πει τη γνώμη του
ΥΓ είδα σε μαγαζί αρτέμια σε βαζάκι μέσα σε υγρό (δε θυμάμαι εταιρία) λέει τίποτα ή μουγκαμάρα :rolleyes: (Είναι και ακριβή)
thanosatha
13-06-07, 19:34
Ειναι κουτακι απο φιλμ? Αν ναι ας μας πει καποιος που ξερει για την τοξικοτητα του υλικου απο το οποιο ειναι φτιαγμενο γιατι εχω μια υποψια...
"Δείχνουν φεγγάρι βλέπω δάκτυλο" :rolleyes:
thanosatha
13-06-07, 20:06
"Δείχνουν φεγγάρι βλέπω δάκτυλο" :rolleyes:
Κριμα που το πηρες ετσι...
Αν ειναι οντως τοξικο θα το αφησεις ετσι δηλαδη?
Κριμα που το πηρες ετσι...
Αν ειναι οντως τοξικο θα το αφησεις ετσι δηλαδη?
Έλα ρε Θάνο μη παρεξηγήσε,πλάκα κάνω.Παρεξήγησες το ύφος μου.Συγγνώμη ,αλλά θεωρώ περριτό να καταλωνώμαστε σε ευκόλως εννοούμενα πράγματα.Και να ήθελα να το βάλω σε κουτί φιλμ,προσωπικά έχω να δω γύρω στα 2-3 χρόνια.Ένα κουτάκι από τροφή κάνει πιστεύω.Καλά έκανες που το έθιξες αλλά εκείνο το "ας μας πει κάποιος..." μπορεί να αρχίσει από ανάλυση χημείας του κουτιού μέχρι τη διαφορά αναλογικής με ψηφιακή.Πάλι sorry αν παρεξηγήθηκες :rolleyes:
thanosatha
13-06-07, 20:20
Οντως παρεξηγησα το υφος σου στο προηγουμενο ποστ γιατι εγω για καλο το ειπα. Ολα καλα λοιπον;)
Και με την ευκαιρια, να σου ζησουν!
jimfytakis
13-06-07, 21:37
Έλα ρε Θάνο μη παρεξηγήσε,πλάκα κάνω.Παρεξήγησες το ύφος μου.Συγγνώμη ,αλλά θεωρώ περριτό να καταλωνώμαστε σε ευκόλως εννοούμενα πράγματα.Και να ήθελα να το βάλω σε κουτί φιλμ,προσωπικά έχω να δω γύρω στα 2-3 χρόνια.Ένα κουτάκι από τροφή κάνει πιστεύω.Καλά έκανες που το έθιξες αλλά εκείνο το "ας μας πει κάποιος..." μπορεί να αρχίσει από ανάλυση χημείας του κουτιού μέχρι τη διαφορά αναλογικής με ψηφιακή.Πάλι sorry αν παρεξηγήθηκες :rolleyes:
Εντελως τυχαια σημερα διαβαζα κατι παμπαλαια ποστ για Heckel δισκους και καπως κατελειξα καπου που ελεγε για κουτακι απο φιλμ.Καποιος απο το φορουμ ειπε(δεν θυμαμαι ποιος) οτι τα φωτογραφικα περιεχουν μια βλαβερη ουσια,αλλα δεν γνωριζε σιγουρα αν μπορει να διαχυθει στο νερο,λεγοντας ομως οτι δεν θα το ρισκαρε.Καπου υπαρχει το ποστ,εψαξα αλλα δεν βρισκω το λινκ...Ψαξε με λημματα Heckel,αναπαραγωγη...Αλλα σιγουρα θα το βρεις στ παλια ποστ για δισκους.
Τα κουτακια απο φιλμ ειναι οντως τοξικα, εχει αναφερθει και παλιοτερα . (εγω προσωπικα εχω χασει σαλιγκαρια σε μεταφορα μισης ωρας)
Και πολυ καλα εκανε και το ανεφερε ο Θανασης μη ξεροντας τι χρησιμοποιεις.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.