lucy
07-06-07, 19:03
Το ενυδρείο μου μοιάζει περισσότερο με κακαβιά παρά με ... ενυδρείο.
Τα ψάρια τα έχω από πριν να γραφτώ στο φόρουμ.(όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην με μαλώσετε :D )
Πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή να γίνουν αλλαγές. Δεν βρήκα άκρη μόνη μου και ζητώ βοήθεια.
Λοιπόν:
Σε ενυδρείο 100 λτ. έχω (ωχ και πως θα το πω ρεζίλι θα γίνω :D )
1 γκουράμι μπλε, ο Τίτο
1 γκουράμι πορτοκαλί, ο Πλίνιο
3 τιγράκια, ο Μαρς ο Κρας κι ο Σπλας
1 ασημένιος καρχαρίας, ο Σάρκι
1 γατόψαρο mystus mysticetus 10 εκ. περίπου
2 διάφανα kryptopterus minor
1 διάφανο parailia pellucida
έχω κι ένα 15 λτ. με 1 μικρούλι γλυφτη κίτρινου χρώματος. Μήπως κάποια μπορούν να πάνε εκεί; μπα!!! μάλλον αδύνατον!
Ξέρω πως τα περισσότερα είναι κοπαδόψαρα, και πρέπει κάποια να φύγουν, και άλλα να γίνουν πιό πολλά. έχω και τα παιδιά να φωνάζουν "όχι μαμά τον Σάρκι μην τον διώξεις" και όχι μόνο γι' αυτον, και δεν ξέρω τι να κάνω.
Αν μου δείξετε λίγο τον δρόμο και ξεκαθαρίσω ποιά ταιριάζουν μεταξύ τους ίσως να τους πείσω έτσι: "θα τον κρατήσουμε αλλά να ξέρεις θα πεθάνει σύντομα".
Ευχαριστώ!!!!!
Τα ψάρια τα έχω από πριν να γραφτώ στο φόρουμ.(όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην με μαλώσετε :D )
Πρέπει οπωσδήποτε κάποια στιγμή να γίνουν αλλαγές. Δεν βρήκα άκρη μόνη μου και ζητώ βοήθεια.
Λοιπόν:
Σε ενυδρείο 100 λτ. έχω (ωχ και πως θα το πω ρεζίλι θα γίνω :D )
1 γκουράμι μπλε, ο Τίτο
1 γκουράμι πορτοκαλί, ο Πλίνιο
3 τιγράκια, ο Μαρς ο Κρας κι ο Σπλας
1 ασημένιος καρχαρίας, ο Σάρκι
1 γατόψαρο mystus mysticetus 10 εκ. περίπου
2 διάφανα kryptopterus minor
1 διάφανο parailia pellucida
έχω κι ένα 15 λτ. με 1 μικρούλι γλυφτη κίτρινου χρώματος. Μήπως κάποια μπορούν να πάνε εκεί; μπα!!! μάλλον αδύνατον!
Ξέρω πως τα περισσότερα είναι κοπαδόψαρα, και πρέπει κάποια να φύγουν, και άλλα να γίνουν πιό πολλά. έχω και τα παιδιά να φωνάζουν "όχι μαμά τον Σάρκι μην τον διώξεις" και όχι μόνο γι' αυτον, και δεν ξέρω τι να κάνω.
Αν μου δείξετε λίγο τον δρόμο και ξεκαθαρίσω ποιά ταιριάζουν μεταξύ τους ίσως να τους πείσω έτσι: "θα τον κρατήσουμε αλλά να ξέρεις θα πεθάνει σύντομα".
Ευχαριστώ!!!!!