Επιστροφή στο Forum : Νεο ενυδρειο
καλησπερα και απο μενα!οπως καλαβαινετε ειμαι καινουργια στο forum και ειμαι και τοσο πολυ χαρουμενη που υπαρχετε για να συζηταμε τις αποριες μας!σε λιγες μερες θα αποκτισω και εγω ενα ενυδριακι 70 λιτρων αλλα λογο της απειριας μου εχω παρα πολλες μα παρα πολλες ερωτησεις!μακαρι να μπορεσετε να με βοηθησετε!κατ' αρχην δεν ξερω τι δικοσμηση να του βαλω.αληθινα φυτα ή ψευτικα?ποσα φιλτρα πρεπει να εχει το ενυδριο μου?μεχρι ποσα ψαρια μπορω να βαλω?μου αρεσουν τα σκαλαρια παρα πολυ αλλα με τι αλλα ψαρια μπορω να τα συνδιασω?καθε ποτε πρεπει να αλλαζω νερο?γινετε να βαλω ροζ λαμπα?αρκετα σας ζαλισα ε?ενταξει δεν ρωταω αλλα προς το παρον!:):D
Καλώς ήρθες φίλη μας!
Δυστυχώς τα σκαλάρια για τα λίτρα σου θα έλεγα οτι είναι of.
Επίσης λόγω της απειρίας σου θα έλεγα φυσικά εύκολα φυτά κυρίως sterm plants όπως elodea - higrophylia diformis (ντοματιά) και κερατόφυλλο όπως επίσης και καμιά ανούμπια.
Ως ψάρια εγώ θα σου πρότεινα να σκευτείς τα guppy π.χ.
Φίλτρα! Ένα ικανό να ανταπεξέλθει στα λίτρα σου π.χ. fluval plus 2!
Καλώς την!!!! Ρόζ λάμπα φυσικά και μπορείς να βάλεις
Καλώς την!!!! Ρόζ λάμπα φυσικά και μπορείς να βάλεις
Αν το ενυδρείο έχει μόνο μία λάμπα, τότε είναι σαφώς προτιμότερο να μπει λευκή.
Αν το ενυδρείο έχει μόνο μία λάμπα, τότε είναι σαφώς προτιμότερο να μπει λευκή.
Καλά αυτό εννοείται!!! Εγώ απλά είπα πως υπάρχει η δυνατότητα!!! Τώρα από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και τι αρέσει οπτικά στον καθένα
καλωσηρθες και απο μενα πολυ τυχερη εισαι που μας βρηκες πριν παρεις το ενυδρειο οι ποιο πολλοι την πατανε πρωτα αρχισε να διαβαζεις απο αυτην τη σελιδα http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm τα παντα και εδω ειμαστε για αποριες
ροζ λάμπα:) θα ήθελα πολύ να δώ το ενυδρείο όπως τελικά θα το φτιάξεις πιστεύω θα είναι ενδιαφέρον..
καλή αρχή καλό διάβασμα και μην δυστάζεις να ρωτάς... :p
είναι μικρό το ενυδρείο για σκαλάρια άν και εγώ κρατούσα δύο σκαλάρια που είχα πάρει απο μωρά για πάνω απο χρόνο σε αντίστοιχο ενυδρείο.. τελικά τα έδωσα όταν δεν τα χωρούσε πλέον.. τα guppy είναι εύκολα ψαράκια και θα ενθουσιαστείς γιατί θα έχεις και γεννητούρια:D :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.