PDA

Επιστροφή στο Forum : Υπογραφες μελων


Tolis
03-06-07, 21:16
Θα παρακαλουσα οι υπογραφες να ειναι οσο πιο μικρες γινεται. Και απο αποψη κειμενων και λινκς, χωρις κενες γραμμες, και απο αποψη εικονων. Οι μεγαλες υπογραφες δυσκολευουν και κουραζουν στο διαβασμα των ποστ.

Επισης θα παρακαλουσα και στο περιεχομενο να μην δινουμε λαθος εντυπωσεις οσον αφορα τα ενυδρειακα μας.

Tolis
03-09-07, 09:18
Παρατηρειται το φαινομενο τελευταια σε αλλα φορουμς αλλά και εδω να βαζουν αλλο κειμενο στην υπογραφη σαν λινκ αλλά το λινκ να παραπεμπει αλλου (ιδιως σε αυτα τα bitefight παιχνιδια) "εξαπατωντας" οποιον κανει κλικ στο λινκ. Τετοιες υπογραφες θα σβυνονται χωρις προειδοποιηση.

Αν στο λινκ της υπογραφης φαινεται οτι ειναι για το bitefight (ή παρομοιο) εγω δεν εχω προβλημα. Το να γραφεις ομως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ και πατωντας το λινκ να σε πηγαινει στο bitefight το θεωρω εξοργιστικο (για να χρησιμοποιησω μαλακό ορο).

Tolis
04-03-11, 17:02
Θα ξαναζητήσω, και ειμαι σιγουρος οτι οι φεροντες τετοιες υπογραφες θα αναγνωρισουν τον εαυτο τους, οι υπογραφες να ειναι οσο πιο μικρες γινεται, να μην φερουν κραγμενες διαφημισεις, και επειδη καλως η κακως υπαρχουν και μικρα παιδια στο φορουμ, να φυγουν τα διαφορα σεξουαλικα υπο(και μη)νοουμενα, τα οπισθια και τα άλλα ανατομικα.

Γιώργος Κ
07-03-11, 13:19
Up!!! :rolleyes:

Raven
10-03-11, 12:55
Υπενθυμιση
Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει:

Υπογραφές Κειμένου: Να μην ξεπερνουν τις 4 γραμμές κειμένου, (8 γραμμες εαν έχετε χρησιμοποιείσει μικρο font). Μεγέθη font μεγαλυτερα του 2 δεν επιτρεπονται . Οι κενες γραμμές θεωρούνται σαν συμπληρωμενες. Το σύνολο των χαρακτηρων που θα περιεχονται δεν θα πρεπει να ξεπερνα τους 2048
Είκονες στις Υπογραφές: Εαν βάλετε μια είκονα στην υπογραφή σας αυτο δεν θα πρεπει να ξεπερναει τα 20k σε μεγεθός και να είναι διαστάσεων έως 100pixels υψος και 300pixels πλατος.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο Greek Aquarist Board.
Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα.
Απαγορευεται η πολλαπλη επαναληψη των εικονων των υπογραφών!