Επιστροφή στο Forum : Stick tests
Καλησπέρα και πάλι.Έχω μια απορία οσο αναφορά τα τέστ.Όταν το βάζεις μέσα στο νερό πέρνει κάποια χρώματα και ανάλογα με τράς ότι θες να μετρήσεις.Το θέμα είναι πως όσο περνάει η ώρα τα αποτελέσματα αλλάζουν.Εμείς ποια αποτελέσματα θα δεχθούμε?Τα πρώτα ή τα δεύτερα?
Τα τεστ σε στικς είναι αναξιοπίστα σε σχέση με τα υγρά και δεν μας δίνουν όλες τις μετρήσεις που χρειαζόμαστε.
Δε τα βουτάμε μέσα στο ενυδρείο αλλά γεμίζουμε κάτι (ποτήρι,δοκιμαστικό σωλήνα κλπ) με νερό του ενυδρείου μας και το βουτάμε εκεί μέσα !!
Το αφήνουμε μέσα για όσο χρόνο λέει ο κατασκευαστής τους.
Τι μάρκα είναι αυτό που έχεις ;
θα δεχθουμε μονο τα αποτελεσματα απο υγρα τεστ<η καλυτερη μαρκα θεωρειται η aquarium pharmaceutical και η χειροτερη η σερα:grin: > θελω να σου πω οτι τα στικ τεστ ειναι τσαμπα λευτα τελειως αναξιοπιστα αργα η γρηγορα πρεπει να τα αντικαταστησεις...
Είναι Tetra tests 5in1...Δεν ξέρω ποσο χρόνο δίνει ο κατασκευαστής γιατί όταν το πήρα δεν είχε κανένα χαρτάκι μέσα...και έξω από το κουτί δεν πρόσεξα..και δυστυχώς το έχω πετάξει...
http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/Tetratest_5in1_ENG.pdf
1000 ευχαριστώ george με έσωσες
Τα τεστ σε στίκ θέλουν και κάποια προσοχή για να δουλέψουν όσο μπορούν καλύτερα! Πρέπει να προσέξουμε κατά την χρήση τους να μην "μπλέξουν" τα διάφορα χημικά που έχουν πάνω αναμεταξύ τους! Μπας και πάρουμε κάπως καλές ενδείξεις τιμών! :confused: :D
http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/Tetratest_5in1_ENG.pdf
Μέσα από τις οδηγίες χρήσεως ...
"Ask your local dealer about the optimum number and size of fish for your aquarium."
ναι σίγουρα !!! :D :D :D
ps. Sorry για το off topic αλλά μου φάνηκε σαν ανέκδοτο …
Να μην σου μοιάζει διότι υποτίθεται πως οι εταιρείες δίνουν τα διάφορα φυλλάδια για να ενημερώνετε ο καταστηματάρχης και επίσης υποτίθεται οτι κάνουν και σεμινάρια!:D
Να μην σου μοιάζει διότι υποτίθεται πως οι εταιρείες δίνουν τα διάφορα φυλλάδια για να ενημερώνετε ο καταστηματάρχης και επίσης υποτίθεται οτι κάνουν και σεμινάρια!:D
:D :D :D
καλό και αυτό ...
να πω και εγώ ένα με τον Τοτο που έμαθα προχθές ...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.