Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αναγνώριση νεογνού

ramsys
03-06-07, 10:15
Μπορεί κανείς να αναγωρίσει τι μικρό είναι αυτό?'Εχω μέσα γκάπις μόλις και ξιφοφόρους.Το ενυδρείο είναι φυτεμένο...αλλά έχω και γεννήστρα...να τα βάλω στην γεννήστρα ή όχι? Λίγο που έβαλα την ξιφοφορινα μου είδα πωε τρελάθηκε και την λυπήθηκα και την έβγαλα.ΑΑΑ... τους έχω ρείξει και ενυδριακό αλάτι που έχει και κάτι φαρμακευτικό που κάνει καλό στα μικρα...πιστεύω να είναι καλό γιατι το ακριβοπλήρωσα....

Tolis
03-06-07, 16:18
Η το ενα η το αλλο θαναι. Αν οι ξιφοφοροι ειναι κοκκινοι, πιθανον (χωρις να ειναι σιγουρο) το μωρο ναβγαινε κοκκινο κι αυτο.
Οπως και ναχει - παρατηρουμε τις θηλυκιες αν ειναι φουσκωμενες και εξ αυτου βγαινει και το συμπερασμα (οταν ξεφουσκωσουν).

PascM
03-06-07, 17:13
Πάντος από τις φωτό αυτές δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι είναι! Φέρνει βέβαια (στα δικά μου μάτια) περισσότερο σε guppy!

Θανάσης
03-06-07, 17:29
Πάντος από τις φωτό αυτές δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι είναι!

Αν και δεν ανήκω εδώ μια συμβουλή για την φωτ.για να βοηθηθούν οι ειδικοί στην αναγνώριση, αν το ζουμ της φωτογραφικής μηχ. δεν φτάνει μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάλλιστα μεγεθυντικό φακό μπροστά απο τον φακό της ;)

να οι φωτ. εδώ (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=179897#post179897) με τον ιππόκαμπο έτσι είναι παρμένες :D