Επιστροφή στο Forum : φυτα.κινδυνευουν;
Τα φυτα κινδυνευουν να φαγωθουν η να καταστραφουν απο αγγελοψαρο η apple snail;
Απο αγγελοψαρα και μάλιστα altum που εχω δεν εχω καμιά τέτοια ένδειξη
Ουτε απο τα πρωτα, ουτε απο τα δευτερα.
Εκτος αν τα apple πεινασουν.
Λιγο αγγουρακι μερα παρα μερα βοηθαει.
Τα ψαρακια εκεινα τα μικρα ροδοστομα(αν το λεω σωστα) καθως επισης και τα νεον ταιριαζουν με τα φυτα.θελω να ρωτησω αν τα ροδοστομα ειναι ευκολα στην συντηρηση τους και αν μπορουν αυτα καθως επισης και τα νεον να ζησουν 'καλα' σε φυτεμενο ενυδρειο με αγγελοψαρο.
Οι ροδοστομοι ειναι γενικα ευαισθητα ψαρια....
Αν υπαρχουν πολλα φυτα με καλη αναπτυξη, τοτε ολα θα πανε καλα.
Υποτιθεται οτι τα σκαλαρια τρωνε τα μικρα τετρα.
Και οντως, αν τα τετρα μπουν τελευταια στο ενυδρειο, ειναι πολυ πιθανον τα μεγαλα σκαλαρια να τα θεωρησουν ζωντανη τροφή...
αν βγαλω το αγγελοψαρο και το εχω για λιγη ωρα σε μια σακουλα και την στιγμη που απουσιαζει βαλω τα tetra παλι θα τα αντιληφθει σαν τροφη; κινδυνευουν και τα gluelight απο τα αγγελοψαρα;
Παλι θα τα αντιληφθουν και μην στρεσαρεις τα ψαρια σου.
Τα ψαρακια εκεινα τα μικρα ροδοστομα(αν το λεω σωστα) καθως επισης και τα νεον ταιριαζουν με τα φυτα.θελω να ρωτησω αν τα ροδοστομα ειναι ευκολα στην συντηρηση τους και αν μπορουν αυτα καθως επισης και τα νεον να ζησουν 'καλα' σε φυτεμενο ενυδρειο με αγγελοψαρο.
δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κι άλλος αλλά όποτε οι ροδόστομοί μου μένουν ατάιστοι για ΣΚ μου τσιμπολογούν έντονα φύλλα φυτών , όταν ταϊζονται κανονικά δεν πειράζουν τίποτε.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.