Επιστροφή στο Forum : ζωοπλαγκτόν
Καλημέρα σας. Θα ήθελα μου συστήσετε κάποια μάρκα ζωοπλαγκτόν που έχετε δοκιμάσει και μείνατε ευχαριστημένοι. Το θέλω για να ταΐσω ένα άσπρο bubble καθώς και ένα brain.
Αυτό είναι σε υγρό; Τα συγκεκριμένα κοράλλια θέλουν περίπου μία φορά την εβδομάδα τάϊσμα;
Obelix(Reifen)
31-05-07, 02:20
Cyclopeeze για τάισμα αφού έχουν κλείσει τα φωτά και mysis για το bubble για target feeding.
IMO/IME
Cyclopeeze για τάισμα αφού έχουν κλείσει τα φωτά και mysis για το bubble για target feeding.
IMO/IME
:smt023και εγω για το cyclopeeze εχω ακουσει τα καλυτερα.
Εγώ ταίζω ψιλοκομένη γαριδούλα. Τις πιάνω με την τσιμπήδα (όχι εύκολα έτσι μικρές που είναι) και τις ακουμπώ πάνω στους ήδη εκτετατεμένους πολύποδες.
Mysis σε κατεψυγμένο έχω και το δίνω στην ανεμώνη οπότε θα δώσω από αυτό στο bubble.
Τώρα το Cyclopeeze δε το ξέρω, είναι σε κατεψυγμένο κι αυτό;
Αυτό με το κλείσιμο των φώτων που γράφει ο Obelix θα αναφέρεται στο brain φαντάζομαι αν και δεν έχω καταλάβει πως και πότε δουλεύουν οι πολύποδες αυτού του κοραλλιού.
Κάποια ζωοπλαγκτόν σε υγρό που τα ρίχνεις κατευθείαν στο ενυδρείο, νομίζω έχει και η ΚΕΝΤ, δε λένε;
Obelix(Reifen)
01-06-07, 08:23
http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/6fbc87f6345e93320aea15c5a22d8924/cl/details/cnid/15243fb6033bb7a00.96215888/anid/s-623010/Hobby%20Cyclop-eeze/
οχι για lps
Aυτό με τα φώτα που λέει ο Διονύσης είναι ότι τα περισσότερα κοράλλια επεκτείνουν τους πολύποδές τους το βράδυ και αυτή είναι και η καταλληλότερη ώρα για τάισμα. Δηλαδή όταν κλείσουν τα φώτα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.