Επιστροφή στο Forum : Φωτογραφίες-προτάσεις (Νο2)
Mερικές φωτό από το νέο στήσιμο όπως είναι τώρα, αν και σε ένα φυτεμένο οι αλλαγές ποτέ δεν σταματάνε...
in the pond
27-05-07, 21:23
Εξαίσιο αποτέλεσμα. Είναι ίσως το καλύτερο "δισκοφόρο" ενυδρείο που έχω δει ποτέ. Αυτή τουλάχιστον είναι και η προσωπική μου γνώμη.
Συγχαρητήρια! :smt041 :smt041 :smt041
πάρα πάρα πολυ ωραίο!
σε ένα φυτεμένο οι αλλαγές ποτέ δεν σταματάνε...
αυτο ξαναπέσ το!
Δυνατό!!!!!!!μπράβο:p :p :p
πολύ ωραίο! :p μπράβο!
Η μος είναι τζάβα ή κρίστμας?
το "Νο2" νόμιζα ήταν νιτρώδη...:D
Ευχαριστώ για τις καλές κριτικές+-3
Η μος είναι τζάβα ή κρίστμας?
Η moss είναι κυρίως peacock και σε λίγα σημεία christmas, αν και από ένα σημείο και μετά πολύ δύσκολα μπορούν να ξεχωρίσουν.
Λεωνίδα καλημέρα νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο υποφωτισμένες.
Και με τη σύνθεση έχω κάποιες ενστάσεις δηλαδή τα ψάρια δεν φαίνονται τόσο καθαρά έτσι ώστε να δώσουν χρώμα και όγκο στη φωτογραφία.
Γενικά οι φωτογραφίες όχι μόνο δεν κολακεύουν αλλά ούτε και αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά που έχει το ενυδρείο σου όταν κάποιος το δει από κοντά.
Για ξαναπροσπάθησε… :smt079
Τι να λέμε τώρα.............WOW !!!
Μπράβο σου.
για αλλη μια φορα σηκωσες ψηλα τον πηχη...μπραβο λεωνιδα.....ο επομενος διαγωνισμος πλησιαζει.....οπως πλησιαζει και η διακριση σου.....!!!!:p:p
Πάρα πολύ όμορφο!! Ένα μεγάλο μπράβο.
Mπράβο Λεωνίδα , πανέμορφο το ενυδρείο σου !
Η moss έχει πολύ καλή ανάπτυξη και είναι όμορφα τοποθετημένη και κλαδεμένη , μου άρεσαν πολύ και οι πέτρες που πρόσθεσες.
Στις λεπτομέρειες δεν μου κάθεται καλά η τοποθέτηση της aromatica (ή stellata είναι;) σαν μεσαίο και μπροστινό φυτό ίσως αν έβαζες σ' αυτές τις θέσεις καμιά πράσινη cryptocoryne μπροστά και καμιά fern στο μεσαίο επίπεδο; επίσης δυκολεύομαι λίγο στο να βρω το σημείο εστίασης.
Λεωνιδα παρα πολυ ομορφο.μπραβο για αλλη μια φορα.αλλα πραγματικα οι φωτο το δειχνουν σκοτεινο.χανει στην φωτο.ανεβασα την ιδια φωτο με λιγο πιο πολυ φως που ταιριαζει πιο πολυ στο πως πραγματικα ειναι αυτο το φοβερο ενυδρειο
Πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα!!!!
Φανταστικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p +-8 +-8 :smt081 :smt041 :rolleyes:
capetanakis
29-05-07, 10:05
αμαν...τι ειναι αυτο?:roll:επαθα την πλακα μου,καλα λεω ειμαι πολυ πολυ πισω:(.τι να πω?φοβερο:)!θα μπορουσα να ζησω και εγω εκει μεσα....:D
Kαταπληκτικό ενυδρείο και καταπληκτική δουλειά. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω (και αυτό αυτό γιατί "παίζεις" κάποια επίπεδα πάνω απο τους περισσότερους κοινούς χομπίστες σε επίπεδο aquascapping) είναι οτι το ενυδρείο μου φαίνεται λίγο μονότονο. Υπέροχο και προσεγμένο αλλα flat. To βλέμμα μου δεν εστιάζει σε κάποιο σημείο πιο δυνατό, πιο εντυπωσιακό σε σχέση με το όλο σύνολο. Συνχαρητήρια και πάλι για την υπέροχη δουλειά που κάνεις και για τις ιδέες που δίνεις σε εμάς τους αρχάριους.
ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carebean pirate
29-05-07, 12:43
Κάθε φωτογραφία είναι και χίλιες λέξεις όπως λένε και οι κινέζοι..άρα 4 φωτο Χ 1000 λέξεις = 4000 λέξεις...καταπληκτικό, τελιο, όμορφο, περιποιημένο, απιθανο, εξαιρετικό....κτλ κτλ
Μονο που το βλεπω κουραζομαι....... Αντε παρατα τα φυτα και τα λιπασματα να κανεις καμια αναπαραγωγη..... Εχεις κατι κομματακια μουρλια............
ΥΠΕΡΟΧΟ !!! τι να πω φοβερή δουλειά ………………… :D :D :Dθα συμφωνήσω με τον gaia και τον giannisg, δεν βλέπω κεντρικό θέμα, κάπου που να εστιάζει το μάτι, γι αυτό θα κουράστηκε ο Pritanis………..:smt020:smt020:smt120
Κάθε πότε την κλαδεύεις την moss ?
Φιλικά,
Εύα
Μπράβο Λεωνίδα , το ενυδρείο σου είναι φοβερό !!
Βέβαια εμένα μου αρέσουν πολύ τα επίπεδα και σε αυτό μου φαίνεται ότι τα έχεις καταφέρει πού καλά, ζηλεύω....
Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο στήσιμο. :cool:
Υ.Γ.
Άσε bρε Pritani τα φυτεμένα για αυτούς που μπορούν.
Το "copy disc" δεν έχει φαντασία +-6
Giannis-malawi
29-05-07, 13:51
Εξαίσιο αποτέλεσμα. Είναι ίσως το καλύτερο "δισκοφόρο" ενυδρείο που έχω δει ποτέ. Αυτή τουλάχιστον είναι και η προσωπική μου γνώμη.
θα συμφωνησω με το Βασιλη..
το ενυδρειο ειναι πανεμορφο..φτου φτου!!
συγχαρητηρια και απο μενα..
Eυχαριστώ και πάλι.Η ιδέα για το στήσιμο ήταν τα creta mountais.Aυτό που ήθελα είναι να ΄χω ένα φυσικό αποτέλεσμα με προσοχή στη λεπτομέρεια και χωρίς κάποιο ιδιαίτερα φανταχτερό σημείο.Βέβαια τώρα που λέτε ότι θάταν καλύτερα με κάποιο σημείο εστίασης προβληματίζομαι...Δεν είναι δύσκολο να γίνει αλλά δεν ξέρω πόσο φυσικό θά δειχνε κάτι τέτοιο.
Τη μος την κλαδεύω καθε 1 ή 2 εβδομάδες.
Οι φωτό δεν είναι καλές, θα προσπαθήσω για καλύτερες.
κατα την γνωμη μου δεν ειναι μονοτονο, ειναι ξεκουραστο για το ματι ακριβως γιατι δεν εστιάζει σε ενα συγκεκριμένο σημειο.. οτι πρεπει για να το χαζευεις με τις ωρες!
Λεωνίδα η ύπαρξη σημείου εστίασης δεν μειώνει την φυσικότητα ενός aquascape όταν γίνει σωστά , απλά χαλαρώνει τον παρατηρηρή οδηγώντας το βλέμμα του σ' αυτό και κάνει το όλο θέμα πιο ενδιαφέρον. Και στις φωτογραφίες φυσικών τοπίων υπάρχει επιλεγμένο σημείο εστίασης .
Οι κανόνες σωστά υπάρχουν αλλά δεν πρέπει να είναι απαγορευτικοί και απόλυτοι είναι όμως οδηγοί , το Ωραίο που ξεφεύγει απ' αυτούς είναι επαναστατικό...
ρε παιδια πριν βαλετε φωτο να μας το λετε πρωτα να παρουμε τα χαπια μας :smt119
φοβερη δουλεια.
μπραβο λεωνιδα
Λεωνίδα η γνώμη μου είναι ότι το σημείο εστίασης που έγραψαν πολλοί μην το ψάξεις στο τοπίο αλλά στους δίσκους. Αυτοί αν φωτογραφηθούν σε κατάλληλα σημεία θα δώσουν αυτό που λείπει από τη φωτογραφία. :cool:
Πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις, στο νέο στήσιμο που μάλλον θα είναι σε 2μετρο θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές.Και μερικές νέες φωτό, πιο φωτεινές (αν και εμένα μ αρέσουν οι σκοτεινές) καλύτερες πάντως δεν μπορώ να βγάλω...:rolleyes:
Carebean pirate
30-05-07, 10:14
Ίσως να μας έλεγες και τα λιπάσματα που χρησιμοποιεις και τον φωτισμό σου, να πάρουμε μια ιδέα...:rolleyes: :rolleyes:
Από λιπάσματα Ν,flourish της shechem, power2 & 8, fleet enema για Κ,Fe,P.
Φωτσμος 2 Τ8 36w aquarelle & 2 T5 54w (1 gro lux,1 aquastar)
Πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις, στο νέο στήσιμο που μάλλον θα είναι σε 2μετρο θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές.Και μερικές νέες φωτό, πιο φωτεινές (αν και εμένα μ αρέσουν οι σκοτεινές) καλύτερες πάντως δεν μπορώ να βγάλω...:rolleyes:
Καλό κουράγιο σου εύχομαι αν τελικά προχωρήσεις στην αναβάθμιση που σκέφτεσαι.
Οι καινούριες φωτογραφίες είναι καλύτερες αλλά πάλι δεν μπορούν να αποτυπώσουν την ομορφιά του ενυδρείου σου στο 100% :smt108
Συγχαρητηρια και απο εμενα.. Πανεμορφο!
Πολυ καλη δουλεια..
Οσο για το σημειο εστιασης θα συμφωνησω με τον Νικμαν..Νομιζω πως οταν κοιταμε ενα ενυδρειο με μεγαλα και ομορφα ψαρια το σημειο εστιασης μας ειναι αυτα.
Καλη συνεχεια και συντομα με το νεο ενυδρειο.. :smt023
μπραβο και απο μενα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου μπραβο.....
christos chr
18-07-07, 22:34
Και εγω απο την μερία μου να σου δώσω τα συγχαριτίρια μου. Έχεις κανει πάρα πολυ καλη δουλεία.
Απλα σου βγαζω το καπελο.
Και μετα λεω πως εχω ενυδρειο με δισκους(αλλο ενυδρειο με δισκους και αλλο ενυδρειο για δισκους)
Ειναι απλα υπεροχο μοναδικο τιποτα αλλο.
Τα συγχαρητηρια μου γι αυτον τον πινακα ζωγραφικης που κοσμει τον χωρο σου!
Να κάνω μια ερωτηση,το φυτό που φαίνεταισαν γρασιδάκι τι είναι??Και κάτι άλλο,μόνο βράχο έχει μέσα το ενυδρείο ή έχει και ξύλο!!Συγχαρητήρια πραγματικά,ελπίζω να μην στο ματιάσουν!!
Να κάνω μια ερωτηση,το φυτό που φαίνεταισαν γρασιδάκι τι είναι??Και κάτι άλλο,μόνο βράχο έχει μέσα το ενυδρείο ή έχει και ξύλο
Το γρασίδι είναι peacock moss, είναι και ένα ξύλο αλλά όταν βγήκε η φωτό ήταν όλο σχεδόν καλυμένο με moss
kostaskich
19-07-07, 21:00
πολύ απλά είναι ΤΕΛΕΙΟ :smt038 :smt038 :smt038 :smt023 :smt023 :smt023
:smt041 :smt041 Μπραβο. πολυ ωραιο. να βλεπουμε και εμεις να μαθαινουμε:smt041 :smt041
jimfytakis
19-07-07, 23:05
Το συγκρινω και με θαλασσινο!!Πολυ ομορφη διαταξη
Λεωνίδα καλημέρα νομίζω ότι οι φωτογραφίες είναι λίγο υποφωτισμένες.
Και με τη σύνθεση έχω κάποιες ενστάσεις δηλαδή τα ψάρια δεν φαίνονται τόσο καθαρά έτσι ώστε να δώσουν χρώμα και όγκο στη φωτογραφία.
Γενικά οι φωτογραφίες όχι μόνο δεν κολακεύουν αλλά ούτε και αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά που έχει το ενυδρείο σου όταν κάποιος το δει από κοντά.
Για ξαναπροσπάθησε… :smt079
Επίσης άλλαξε την χωρίστρα στον δίσκο τέρμα δεξιά -+10 χαλάει κι αυτό τη σύνθεση.
Απίθανος !!!!!:smt041
Leonm μπράβο! υπέροχο το ενυδρείο σου!!!! και μιας και εδώ και 2 χρόνια έχω ασπαστεί την φιλοσοφία του βιβλίου the Secret, (αν βλέπεται τώρα χαρδαβελα θα καταλαβαίνατε τι λέω!!!!!!) Κατέβασα και τύπωσα μια φωτο από το ενυδρείο σου και την καρφίτσωσα στο πίνακα με τους στόχους μου για να αποκτήσω ένα ίδιο και εγώ :):);)
γιατί σύντομα θα διαλυθεί και πάμε για νέο...
γιατί σύντομα θα διαλυθεί και πάμε για νέο........οπως...????
.....οπως...????
Περιμένω να το δώσω αυτό, σε κάνα δυό μήνες να ξεκινήσω το νέο 2μετρο+ και σε 6μήνες-1χρόνο να δείξει έτοιμο:D
καλη αρχη και καλη υπομονη λεωνιδα μου.ειμαι σιγουρος για το τελικο αποτελεσμα...!!
εγω,απο την αλλη αρχισα να με δυσκολευω με τη μικρη μου θαλασσα.......
Περιμένω να το δώσω αυτό, σε κάνα δυό μήνες να ξεκινήσω το νέο 2μετρο+ και σε 6μήνες-1χρόνο να δείξει έτοιμο:D
Λεωνίδα τι εννοείς όταν λες ότι θα το δώσεις αυτό; Θα το πουλήσεις; κι αν ναι ολόκληρο ή τμηματικά;
Λεωνίδα τι εννοείς όταν λες ότι θα το δώσεις αυτό; Θα το πουλήσεις; κι αν ναι ολόκληρο ή τμηματικά;
Για τμηματικά το ξεκίνησα αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για ολόκληρο οπότε περιμένω
Το ενυδρείο σου είναι πραγματικά όμορφο.
θυμάμαι πόσες αλλαγές έκανες κατά το στήσιμο για να καταλήξεις σε αυτό το τέλειο αποτέλεσμα.
Τυχερός όποιος το πάρει. :rolleyes:
Φιλε μου μολις παρουσιασες το ενυδρειο που εχω στο μιαλο μου!!!!!
ΤΕΛΕΙΟ...!!!!!!!!!
jimfytakis
23-09-07, 15:43
Θαυμαζω το κουραγιο σου!Οπως και να χει αυτο το ενυδρειο εχει φοβερη διαταξη!
Πραγματικά καταπληκτικό! Και ξέρεις πώς φαίνεται στα δικά μου μάτια μια που το επόμενό μου θέλω να είναι δίσκοι...Θα δεχθείς επίσκεψη όταν έρθω Χανιά; Φαντάζομαι πώς θα' ναι το καινούριο, που όποιος το δεί, μάλλον θα είναι πολύ τυχερός...!
Θα δεχθείς επίσκεψη όταν έρθω Χανιά;
Φυσικά ναι.Πριν έρθεις στείλε πμ να σου δώσω τηλέφωνα.
Να' σαι καλά! Πρίν λίγο μιλούσα και με την ξαδέρφη μου στα Χανιά (έχω και κεί σόι). Ήδη ανυπομονώ, προφανώς μέεεχρι να'ρθω θα έχεις στήσει το καινούριο...;) Πάντως και πάλι να σου πώ ότι είναι υπέροχο!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.