Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : χαλασμενο seachem prime?

steady
26-05-07, 18:24
σημερα ανοιξα το καινουργιο μπουκαλακι μου prime αφου το παλιο τελειωσε και παρατηρησα μεσα στο αχρωμο υγρο καποια μικρα μαυρα κομματακια ενα πραγμα σα να χεις ριξει μεσα σε νερο ρινισματα σιδηρου τοσο μικρα και μαυρα τα οποια αιωρουνται στη μεση του μπουκαλιου!τα προυγουμενα μπουκαλακια δεν ειχαν κατι τετοιο ξερεται τι μπορει να ναι?ειναι και μεγαλο μπουκαλι ρε γαμωτο!

Nik25
26-05-07, 18:28
σημερα ανοιξα το καινουργιο μπουκαλακι μου prime αφου το παλιο τελειωσε και παρατηρησα μεσα στο αχρωμο υγρο καποια μικρα μαυρα κομματακια ενα πραγμα σα να χεις ριξει μεσα σε νερο ρινισματα σιδηρου τοσο μικρα και μαυρα τα οποια αιωρουνται στη μεση του μπουκαλιου!τα προυγουμενα μπουκαλακια δεν ειχαν κατι τετοιο ξερεται τι μπορει να ναι?ειναι και μεγαλο μπουκαλι ρε γαμωτο!

Και το δικο μου που πηρα την μεγαλη συσκευασια ετσι ηταν και δεν εχω προβληματα εδω και 1 μηνα που το χρησιμοποιω.Επισης και ενας πολυ καλος μου φιλος πηρε απο aquaristic και του ηρθε ετσι.Don't panic!

Neoklis
26-05-07, 19:09
Ακριβώς το ίδιο πράγμα παρατήρησα και εγώ στο δικό μου... Και είναι και 500ml... Το πήρα από aquaristic... Ελπίζω να μην είναι τπτ σοβαρό....

Lsourtzo
26-05-07, 19:44
its ok
σε λίγο καιρό θα σου βρομάει κιόλας ...
don't panic

steady
26-05-07, 19:44
οκ παιδια ευχαριστω!

Strahos
26-05-07, 20:05
και το δικό μου τα ίδια...

ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ.Στεφάνου
26-05-07, 20:24
A: Prime™has a very distinct odor that is similar to sulfur which is completely normal. Also, the presence of small black specks is normal.

crazyio
28-05-07, 17:14
Δεν βρωμάει απλά ...... σκυλοβρωμάει ....!! zw
Όλα είναι καλά λοιπόν με το προιόν σου ...