Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρείο μεγαλώματος

mios
21-05-07, 18:21
Έχει υπόψη του κανείς σε τι διαστάσεων ενυδρεία κρατούν οι αναπαραγωγείς τους δίσκους για να φτάσουν σε μέγεθος jumbo?
70 cm ύψος είναι αρκετό?

klaz
21-05-07, 18:24
αποδεκτο ειναι,αλλα δεν ειναι μονο το υψος που τα κανει θηρια ,οπως λες,αλλα ,στην ουσια οι καθημερινες αλλαγες νερου μαζι με φουλ ταισμα,με πρωτεινες....

Pritanis
21-05-07, 19:07
ο θειος το εθεσε σωστα...... Οι εκτροφεις ντοπαρουν τα ψαρια με καθε λοφης στεροειδη, ενισχυτικα χρωματος και αναβολικα ωστε να μεγαλωνουν γρηγορα και να χρωματιζονται εντυπωσιακα..... Δυστυχως ο τροπος αυτος εχει πολλες ανεπιθυμητες παρενεργειες στα ψαρια (οπως και στον ανθρωπο αλλωστε ) οπως στειροτητα, καρκινους και βλαβες στα οργανα του ψαριου....... Αν δεις φωτο απο μικρα παραγωγων μεσα σε εξι μηνες τα ψαρια ειναι ετοιμα για την αγορα, αντιστοιχα τα ψαρια που εχουν μεγαλωσει χομπιστες μπορει να χρειαστουν και ενα χρονο για να φτασουν στο ιδιο μεγεθος και με τετοιους χρωματισμους

mios
21-05-07, 19:15
Δεν βιαζόμαστε :D απλά θέλω να ξέρω αν είναι εφικτό σε βάθος χρόνου και με ένα μεγάλο ενυδρείο να το πετύχει αυτό ένας χομπίστας.Για τις ορμόνες κτλπ είναι γνωστό και κατακριτέο (εννοείται)

klaz
21-05-07, 19:19
Δεν βιαζόμαστε :D απλά θέλω να ξέρω αν είναι εφικτό σε βάθος χρόνου και με ένα μεγάλο ενυδρείο να το πετύχει αυτό ένας χομπίστας.και βεβαια ειναι εφικτο,αλλα εκτος απο τις γνωσεις και την εμπειρια χρειαζεσαι και την τυχη του γκαστονε:rolleyes:..!!! για να δεις δισκακια ..εεε νικολη....????:p:p:D:D

Pritanis
21-05-07, 19:59
μην μπερδευεις την τυχη με την ετοιμασια και τη δουλεια....... Προκαλω οποιονδηποτε θελει να ακολουθησει τις οδηγιες μου και αν δεν παρει μικρα μεσα σε ενα χρονο θα του κανω δωρο ενα απο τα ζευγαρια μου........ΑΛΛΑ να ακολουθησει ο,τι του πω χωρις μα μου.......Ακομα και συ Κλαζακο μου μπορεις.......

klaz
21-05-07, 20:03
καλα,καλα..αφηνω τους δισκοπληκτους στα ομορφα αλλα και τυχερα σου χερια....(σου αξιζει μετα απο τονους αυγοταραχου..,καιρος ηταν.!!!)
υγ.στο μεταξυ περνα να σε δουμε και λιγακι ωρε απο κοντα...που εριξες μαυρη πετρα πισω σου.....χεχεχε......

mios
21-05-07, 20:07
μην μπερδευεις την τυχη με την ετοιμασια και τη δουλεια....... Προκαλω οποιονδηποτε θελει να ακολουθησει τις οδηγιες μου και αν δεν παρει μικρα μεσα σε ενα χρονο θα του κανω δωρο ενα απο τα ζευγαρια μου........ΑΛΛΑ να ακολουθησει ο,τι του πω χωρις μα μου.......Ακομα και συ Κλαζακο μου μπορεις.......
Να το θυμάσαι όταν θα σε πρίξω στα τηλέφωνα (όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα και γεννήσουμε :grin: )
Για την ώρα διαστάσεις προτινόμενες μπορούμε να έχουμε?