Επιστροφή στο Forum : Εστρωσε?!!
jimfytakis
15-05-07, 23:03
Νο3 <10
Νο2 0
GH 14
KH 3
PH 7,6
Τι να πω,απο το περσαμενο Σαββατο ξεκινησα το στησιμο,μπολικα φυτακια,ριχνω και καμια τροφουλα και σημερα μου εβγαλε αυτες τις ενδειξεις.Τι λετε?Καλα ομως αλγη θεριζει!!!
Και πως πάμε από ΝΗ3/ΝΗ4? γιατί εντάξει ΝΟ3<10 αλλά δώσε όλες τις μετρήσεις!
jimfytakis
15-05-07, 23:33
Βασικα εχω στικ και δεν ειχε Για αμμωνια.ΝΗ3 ειναι το αμμωνιο?Αυτο δεν εχει σχεση με το ΡΗ?Στο οξινο η αμμωνια δεν γινεται αμμωνιο?Παντως για να εχω Νο2 0 δεν ειμαι σε καλο δρομο?
Με τα στικ ούτε για το ΝΟ2=0 μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι!
jimfytakis
15-05-07, 23:40
Ηταν ξεκαθαρο παντως(ολολευκο) στο Νο2.Τλκ το ΝΗ3/4 τι ειναι?
αμμωνία (ΝΗ3) Αμμώνιο (ΝΗ4)
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/Filters3.htm
jimfytakis
15-05-07, 23:52
Ασε ειμαι σε φαση αστα να πανε.Εχω απειρες αποριες και φυσικα θελω να μαθω για να πετυχω ενα πολυ καλο αποτελεσμα και αισθητικα μα κυριως ενα ευχαριστο περιβαλλον για τα ψαρια μου
Για τις όποιες απορίες σου εδώ (http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm)
Επίσης...
Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου????
Το έχεις αναφέρει κάπου αλλού???
jimfytakis
15-05-07, 23:58
Ειναι 400λιτρα.Το λεω στο προφιλ μου και σε παρουσιαση που εκανα για την προσωρινη του κατασταση.Εχει ακομα φυτεμα....Το εχω διαβασει το σαητ του κ.Τακη.Απλα με προβληματισαν οι μετρησεις.Βεβαια εκανα και μπολικο μπολιασμα..Αλλα τι να πω....
δηλητρη η βρυση σου εχει καθολου no3?πρεπει να παρεις υγρα τεστ κατα προτιμηση api εγω αμα μου λεγαν οτι ειμαι στρωμενος τα στικ ψαρια δεν εβαζα με τιποτα
jimfytakis
16-05-07, 11:12
Εχει 15 Νο3 και στο ενυδρειο μηδενιζονται,αρα υπαρξη βακτηριων.Αποκλειεται μονο τα φυτα που εχω να τα εξουδετερωνουν
τα no3 ειπαμε δεν καταναλωνονται απο την αποικια βακτηριδιων δημητρη γιαυτο κανουμε αλλαγες...διαβασε τον κυκλο του αζωτου και τις μεθοδους στρωσιματος να καταλαβεις πως δουλευει ο μηχανισμος και παρε υγρα τεστ<οχι σερα> αλλιως δουλεια δεν γινεται....
jimfytakis
16-05-07, 12:38
τα no3 ειπαμε δεν καταναλωνονται απο την αποικια βακτηριδιων δημητρη γιαυτο κανουμε αλλαγες...διαβασε τον κυκλο του αζωτου και τις μεθοδους στρωσιματος να καταλαβεις πως δουλευει ο μηχανισμος και παρε υγρα τεστ<οχι σερα> αλλιως δουλεια δεν γινεται....
Το budget ειναι μειον!!!!Τι να κανω....
υπομονη και οικονομια και σιγουρα να μην βγαζεις συμπερασματα απ τα στικ δημητρη ριχνε τροφουλα κανονικα μην πειραζεις τιποτα αλλο και οσο ποιο γρηγορα παρεις τεστ νο3 και νο2<τα βασικα να δεις αν εστρωσε αλλα αφου εχεις και φυτα εγω θα περνα και τεστ αμμωνιας> τοτε μετρας και βλεπεις
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.