Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μοπανι

jimfytakis
14-05-07, 16:25
Εβαλα 3ριζες,2μαγκροβια και 1 μοπανι.Τα ξεπλυνα μονο με νερο και τα μουλιασα μια ωρα και μετα τα εβαλα στο νερο.Σημερα μου εβγαλε στο νερο αυτη την υπεροχη καφε αποχρωση αλλα και ολα τα ξυλα μια απαισια λευκη βλεννα.Τι ειναι αυτο?Φευγει μονο του?

Carebean pirate
14-05-07, 16:33
Εβαλα 3ριζες,2μαγκροβια και 1 μοπανι.Τα ξεπλυνα μονο με νερο και τα μουλιασα μια ωρα και μετα τα εβαλα στο νερο.Σημερα μου εβγαλε στο νερο αυτη την υπεροχη καφε αποχρωση αλλα και ολα τα ξυλα μια απαισια λευκη βλεννα.Τι ειναι αυτο?Φευγει μονο του?
Είναι φυσικό να βγάζει αυτή την καφετίλα, το ίδιο και εκείνο το άσπρο..
Μου έχει εμφανιστεί και μένα αυτό το άσπρο, αλλά με τις αλλαγές νερου και με τον καιρό θα φύγει..;)

crazyio
14-05-07, 17:20
Υπάρχουν πολλά ποστ που αναφερουν για αυτή την ασπρίλα που λές ....
έκανε καθόλου αναζήτηση ? Κάνε και θα λυθεί κάθε σου απορεία ;)

jimfytakis
14-05-07, 17:23
Τα ειχα διαβασει και τυχαια παλαιοτερα!Τα ξαναπερασα και μια αναγνωση τωρα.Με αλλα λογια αλλαγες νερου και υπομονη..Ελα που ομως εχω το στρωνω μονο με φυτα και για 20μερες δεν θα κανω αλλαγη νερου(http://www.aquahobby.com/articles/e_silent_cycling.php) Θα φυγει μονο του η θα επεκταθει και αλλο?

crazyio
14-05-07, 17:27
Νομίζω πως και με το χέρι αν προσπαθήσεις να το αφαιρεσεις θα έχεις κάποιο ποσοστό επιτυχίας ...
δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα .. :rolleyes:

steady
14-05-07, 17:31
δεν πειραζει σε τιποτα εκτος απ το ματι θα φυγει μονο του σιγα σιγα και χωρις αλλαγες οταν παλιωσει λιγο το τανκ!

Kostas G.
14-05-07, 17:32
Αυτό δεν κάνει τίποτα κακό...Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να ασχοληθείς μαζί του...Αργά ή γρήγορα θα φύγει...Και εμένα είχε πίάσει στο παρελθόν μια καρύδα αυτό το πράγμα και έφυγε σε μια νύχτα...Δεν ξέρω αν ευθυνόταν ο Panaque για αυτό ή όχι,πάντως την επόμενη μέρα δεν υπήρχε...Και την ημέρα ο Panaque κάθισε πάνω στην καρύδα αυτή πολλές φορές,δεν τον ενοιχλούσε η ασπρίλα αυτή;)

jimfytakis
14-05-07, 17:32
Δεν φευγει σχεδον με τιποτα.Με το χερι καθολου,με το μαχαιρι εβγαλα ελαχιστο!!!