Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 50 Gallon Per Day 4 Stage RO SYSTEM WITH DI UNIT


Rayden
14-05-07, 00:02
Την εχει κανενας αυτη? http://www.ro-man.gr/shop/product_info.php/cPath/22/products_id/90 Αν μπορει να δωσει καποιος οδηγιες συνδεσης, γιατι δεν ηρθαν με το κουτι και εχω κολλησει.
-------------------------
Κανενας?:(

george
14-05-07, 00:42
Γράψε ένα μέιλ και ζήτησε να σου τις στείλουν !!

netblues
14-05-07, 06:43
Γενικα παντως η σειρα ειναι Χοντρο προφιλτρο, ψιλο προφιλτρο, αντλια πιεσης, ανθρακας, συσκευη μετρησης TDS IN μεμβρανη Α/Ο, δοχειο με ρητινες (ενα η περισσοτερα) ξανα ανθρακας, συσκευη μετρησης TDS OUT, UV λαμπα, δοχειο φυλαξης....
Η συνδεση συνηθως γινεται μεταξυ τους με τα γνωστα σωληνακια πιεσεως 5mm και τα ρακορ.
Προφανως οταν δεν εχεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ (που ειναι μαλλον υπερβολη) απλα τα παραλειπεις.. Η σειρα ομως δεν αλλαζει.


Για ακομα πιο extreme καταστασεις, δυο συσκευες tds in-out ,μια για την A/O και μια για την ρητινη.... (ξερω ξερω, ειμαι ηδη off-topic..)

ro-man.gr
14-05-07, 10:52
Καλημέρα σας.

Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι ένα απλό RO σύστημα με DI.
Στο κουτί μέσα πρέπει να υπάρχουν η οδηγίες στα Αγγλικά (δυστυχώς η μετάφραση τους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα).

Παρόλα αυτά όμως η σύνδεση του είναι αρκετά απλή.

Καταρχήν θα πρέπει να βιδώσετε το tap connector σε μία βρύση. Τo tap connector είναι ¾ οπότε θα πρέπει να βιδωθεί στην παροχή του πλυντηρίου ή σε μια εξωτερική βρύση ¾.

Το φίλτρο τον στερεών καθώς και το φίλτρο του άνθρακα είναι ήδη στην θέση τους οπότε και εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτά.
Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε την μεμβράνη από το σακουλάκι που είναι αεροστεγώς κλεισμένη και να την τοποθετήσετε μέσα στην θήκη της. Η μεριά με το περιμετρικό λάστιχο, πάει στην έξω μεριά.
Αφού σφίξετε καλά το καπάκι της θήκης, θα πρέπει να συνδέσετε την παροχή (από το tap connector) στο βύσμα που υπάρχει πάνω στο φίλτρο των στερεών.

Στην θήκη της μεμβράνης υπάρχουν δύο έξοδοι. Η έξοδος που βρίσκετε σχεδόν στο μέσο της μεμβράνης είναι η έξοδος του καθαρού νερού, ενώ η έξοδος που βρίσκετε πιο κοντά στην εξωτερική επιφάνεια είναι η έξοδος του βρώμικου νερού.
Αφού ανοίξεις τον διακόπτη flash της RO, θα πρέπει να αφήσεις να περάσουν 20 περίπου λίτρα νερό από το όλο σύστημα ώστε να ξεπληθή.
Εν το μεταξύ, άνοιξε την ρητίνη και βάλε στο δοχείο της (μπλε) όση περισσότερη χωράει, πιέζοντας την με το σφουγγαράκι που έχει μέσα.
Αφού περάσουν τα 20 λίτρα από την RO σου, κλείσε τον διακόπτη flash, και κλείσε και την βρύση σου.
Στην έξοδο του καθαρού νερού σύνδεσε την θήκη του DI, και στερέωσε την πάνω στην θήκη της μεμβράνης με τα 2 clip που έχει.
Άφησε να περάσουν από την ρητίνη περίπου 10 λίτρα, και το σύστημα σου είναι έτοιμο για χρήση.

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@ro-man.gr.

Rayden
14-05-07, 22:46
Thanks :)
-------------------------
Την συνδεσα επιτελους!!!!:)