panos84
08-05-07, 11:19
Παρακαλω τους γνωστες του παραπανω τεστ για την απαντηση τους,αλλα και αυτους που ξερουν χημεια!Οι οδηγιες λενε το ακολουθω(η απορια μου αφορα τη δοσολογια)..βαζεις 10μλ νερο ενυδρειου φυσικα στο μπουκαλακι που υπαρχει και ριχνεις 2 κουταλιες σκονη και 6 σταγονες υγρο!!!Σου λεει επισης πως αν η τιμη των νιτρικων ειναι αρκετα υψηλη να κανεις το παρακατω....βαλε 5μλ νερο,παλι 2 κουταλιες σκονη και 6 σταγονες υγρο,αλλα το αποτελεσμα που θα παρεις να το κανεις επι 2!!!!
Λεω εγω τωρα που το παιζω ο εξυπνος θα βαλω 5μλ νερο,με 1 κουταλια σκονη και 3 σταγονες υγρο για να εχω το ιδιο αποτελεσμα με την αρχικη δοσολογια που δινουν αυτοι!!!;)Κια αντι για 50 τεστ που μπορω να κανω με το περιεχομενο του κουτιου,θα κανω 100 παρακαλω;););)
Γνωριζοντας λιγη χημεια θα ελεγα πως ειναι ετσι οπως το γραφω,αλλα θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση πανω σε αυτο το σχολιο
ευχαριστω!!!
Λεω εγω τωρα που το παιζω ο εξυπνος θα βαλω 5μλ νερο,με 1 κουταλια σκονη και 3 σταγονες υγρο για να εχω το ιδιο αποτελεσμα με την αρχικη δοσολογια που δινουν αυτοι!!!;)Κια αντι για 50 τεστ που μπορω να κανω με το περιεχομενο του κουτιου,θα κανω 100 παρακαλω;););)
Γνωριζοντας λιγη χημεια θα ελεγα πως ειναι ετσι οπως το γραφω,αλλα θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση πανω σε αυτο το σχολιο
ευχαριστω!!!