PDA

Επιστροφή στο Forum : κατασκευη με μπετοφορμ

Christos k
04-05-07, 15:34
σκεφτομαι να φτιαξω ενα ενυδρειο απο μπετοφορμ και εχω δυο τρεις αποριες .Εχω διαβασει καποια θεματα μεσα στο φορουμ και ηδη με εχουν βοηθησει αρκετα .
1. καποιο ξυλεμπορικο που να εχει το καταλληλο μπετοφορμ και πιο ειδος να ζητησω καθως εχω διαβασει για 4-5 διαφορετικα ειδη
2.τα κοματια που βαζουμε στη μπροστινη πλευρα για να στηριξουμε το τζαμι ποσο φαρδος πρεπει να εχουν
3.σκεφτομαι εσωτερικα για μεγαλυτερη προστασια να περασω πολυεστερα και θα ηθελα τη γνωμη σας. Επισης θελω να ρωτησω αν το περασω εσωτερικα με πολυεστερα ,θα κολλησει πανω στη ρητινη που εχει το μπετοφορμ ή μπορει και να ξεκολλησε
ευχαριστω

klaz
04-05-07, 22:50
κυρις σιγουρε...για βοηθα το φιλο εδω......:p:p

gewre
04-05-07, 22:55
Παίζει σκάκι!!!
Μόλις το αντιληφθεί θα ορμίσει!

msigouros
04-05-07, 23:40
Παίζει σκάκι!!!
Μόλις το αντιληφθεί θα ορμίσει!

ΣΑΧ ΜΑΤ ωπ εδώ είμαι:p :p

Αν είχαμε και τις διαστάσεις θα λέγαμε περισσότερα.
Στείλε ενα πμ με αυτές.
Οσο για τον πολυεστέρα δεν υπάρχει λόγος για τόση ταλαιπωρία και έξοδα.
Υπάρχουν άλλες λύσεις αν θες εσωτερικά καλύτερη μόνωση.πχ τζαμάκι 3χιλ σαν αυτό που χρησιμοποιούν οι κορνιζάδες ή πλέξυ γκλας αν και γρατζουνιέτε εύκολα.
Περιμένω πμ:smt052 :p :p :p :smt052

Tolis
05-05-07, 02:57
Γιατι να στειλει ΠΜ?

chris the trik
05-05-07, 04:15
Για γράψτε τις απόψεις σας ελεύθερα (και όχι κεκλισμένων των θυρών:) ) γιατί ενώ έχω διαβάσει αρκετά για το μπετοφόρμ ποτέ δεν ξέρεις τη μπορείς να μάθεις.
Έχω στο άμεσο μέλλον μία κατασκευή με μπετοφόρμ στο μυαλό μου :rolleyes: και θα με ενδιέφερε να μάθω τις οι διαστάσεις που θα δώσει ο φίλος μας αν είναι παραπλήσιες με αυτό που λέω να φτιάξω .

Christos k
05-05-07, 09:18
Οι διαστασεις θα ειναι 2,48μηκος ο,60 υψος (0,60 θελω να ειναι το τζαμι γιατι σιγουρα με το ξυλο θα ειναι μεγαλυτερο) οσο για το βαθος εχω μια εσωχη στο τοιχο και εναι 0,40 τωρα αν πιστευετε οτι ειναι μικρο ισως να βγω ακομη 10 ποντους περιπου.

Liolios
05-05-07, 09:37
Να βγεις άλλους 10 πόντους, χαλαρά;) :)