Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αναζητηση καταστηματος ξυλειας

bandit4
02-05-07, 16:56
Κατ'αρχην δεν ηξερα αν το συγκεκριμενο επρεπε να το ποσταρω στο "μαγαζια-επαγγελματιες"...εκρινα πως ταιριαζει πιο πολυ εδω!!!

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
"Γνωριζει κανεις καταστηματα εκτος του praktiker,περιοχη Αθηνα (κεντρο ή δυτικα προαστια) που να ασχολειται με εμποριο ξυλειας,κοπης ξυλειας στα μετρα μας κτλπ?"

Το google δεν βοηθησε οσο νομιζα και το praktiker δεν εχει αυτα που ψαχνω...
Εκανα και αναζητηση στο φορουμ αλλα τα πιο πολλα ποστ αναφεροντια στο κατασκευαστικο κομματι και οχι στις πηγες...

tsikis
02-05-07, 17:54
Στα μέρη σου δεν ξέρω...
Στα μέρη μου αν σε βολεύει (Σαλαμίνα) μπορω να σου πω

PascM
02-05-07, 18:31
Αν και δεν έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ το φτιάξτο μόνος σου που υπάρχει σε αρκετές περιοχές έχεις ρωτήσει?

alan boy
02-05-07, 18:37
ψαξε σε μαγαζια με σουιδικα ξυλα για σκεπες κτλ.περασετα ενα βερνικι θαλασης και ειναι σπεσιαλ.αν ησουν βεροια κατι θα καναμε....

Zorba_The_Freak
02-05-07, 19:04
Σου στέλνω σε πμ την αποθήκη που ψωνίζω εγώ. Δυσκολεύομαι λίγο να βρω κοντραπλακε θαλάσσης αλλά πάντως βρίσκω.

Το mdf είναι εύκολο...

bandit4
02-05-07, 19:21
να διευκρινησω οτι στη συγκεκριμενη φαση η κατασκευη που εχω σκοπο να κανω δεν αφορα το ενυδρειο...sorry επρεπε να το διευκρινησω εξαρχης...

να αναφερω επισης οτι πηγα σε καταστηματα με επιπλα αλλα δεν βρηκα κατι που με βολευει.
αυτο που ζηταω ειναι ξυλινες πλακες διαστασεων πχ 60*80 εκατοστα και παχους 4-5 εκατοστα ωστε να μπορει να βιδωθει επανω αλουμινενια δοκος που θα συγκρατει τζαμι παχους 1 εκατοστου.η συγκεκριμενη ξυλινη πλακα θα πρεπει να αγοραστει ή να βαφτει σε χρωμα μεταλικο(ασημι περιπου) καποιος μου εχε πει για λακα...ελπιζω να καταλαβατε...

οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη...

ευχαριστω για το ενδιαφερον...

chris the trik
02-05-07, 23:15
Πάγκος κουζίνας δεν σου κάνει ; πρέπει να βγαίνει σε διαστάσεις 60εκΧ…(το μήκος) και πάχος αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι 4 εκ. τώρα για τα χρώματα και αν κάνει για την χρήση που το θέλεις δεν μπορώ να το γνωρίζω:)

bandit4
03-05-07, 20:09
μετα απο μια εξαντλητικη μερα και αφου γυρισα τη μιση αθηνα,μαλλον καταληγω σε μια βιοτεχνια επεξεργασιας ξυλειας στο αιγαλεω κοντα στο ποταμι...
ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν...

Δημητρης Peristeri
03-05-07, 20:12
Zorba the Freak αν ειναι ευκολο πες μου που θα βρω κοντρα πλακε θαλασσης.Ψαχνω αλλα δεν...

Zorba_The_Freak
03-05-07, 20:31
Εχεις πμ