Επιστροφή στο Forum : λαμπες T8
εχω στο ενυδρειο μου μια λαμπα T8 και επειδη την εχω 1 χρονο+κατι μηνες χρειαζομαι σιγουρα αλλη
τι μου προτεινεται?
καμια της sera ?
ποια ομως?μια απλη θελω των 18watt
καμια προταση?
-----------------
αυτη να κανει?
http://www.sera.de/index.php?id=389&L=1
Εγώ πρόσφατα αγόρασα μια sylvania grolux και μου κόστισε κάτω από 7 ευρώ!!!! Εμένα (οπτικά τουλάχιστον ) με ικανοποιούσε απόλυτα!
chris the trik
02-05-07, 17:16
Έχεις φυτά απαιτήσεων;
Τι ενυδρείο έχεις (λίτρα);
Και εγώ λέω για sylvania grolux μιας και από ότι έχω διαβάσει την χρησιμοποιούν αρκετά άτομα και από ότι έχω καταλάβει είναι η πλέον συμφέρουσα από τιμή λάμπα για φυτά.
αν θυμάμαι καλά έχουν περίπου 4€ στα 18 watt και στα 7€ περίπου των 30watt (τιμές από Θεσσαλονίκη)
Είσαι καλά ενημερωμένος!!!! Και εγώ τη δικιά μου που είναι 30 watt την είχα πάρει 6,80 ευρώ για την ακρίβεια!
εχω φυτα χαμηλων απαιτησεων και το ενυδρειο μου ειναι 50λιτρα
το juwel record 60
θα μπορεσει να μπει εκει μεσα?
ειναι δυσκολη σε εγκατασταση?
που μπορω να την βρω?...την βρισκω δυσκολα?
Αν έχεις το Juwel ξεβιδώνεις την υπάρχουσα λάμπα (ξεβιδώνεις τα καπάκια που την κρατάνε στα στεγανά ντουί) και βγαίνει περιστρεφοντάς την λίγο! (Θα δεις τις εγκοπές). Με αντίστοιχο τρόπο τοποθετείς την άλλη.
Μιλάμε πάντα για λάμπα 15watt μεγαλύτερη δεν χωράει! Δεν την παίρνει στο μήκος!
βγαζεις τη μια και βαζεις την αλλη το που θα την βρεις με ενδιαφέρει και μένα τα βαττ πανε με τη διάσταση αν ειναι τα ιδια βατ ταιριάζει ακριβώς
thanks
μπορω να την βρω ευκολα?
Γιάννη αν και δεν σου πέφτει και πολύ κοντά στην Λ. Καραμανλή θα βρεις τον Δημητριάδη (όπως ανεβαίνεις για πάρνηθα στο δεξί σου χέρι)! Εκεί θα βρεις sylvania και καλές σχετικά τιμές!
.
Μιλάμε πάντα για λάμπα 15watt μεγαλύτερη δεν χωράει! Δεν την παίρνει στο μήκος!
η δικια του ειναι 18 watt
δεν μπορω να βρω κατι αναλογο?
καμια της σερα?οπως προειπα
Υπάρχει 18 W και σου κάνει. Το που δεν ξερω εκτος απο εδω http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/66ea652854c6293c66f37bf43073cbd2/cl/details/aid/141000/anid/141000/fnc/tonoticelist/am/1/cnid/15243fb5966855c60.87813301/listtype/list
Γιατι ειναι υπερβολή να την φέρω απο εξω
βασικα 8α κανω αυτο που μου ειπε ο Pascm
ευχαριστω
Αμα την βρεις ρίξε PM με ενδιαφέρει χρονο δεν εχω για βολτες
η δικια του ειναι 18 watt
δεν μπορω να βρω κατι αναλογο?
καμια της σερα?οπως προειπα
Ποια λάμπα είναι 18 watt? Του ενυδρείου που λες ?
εχω φυτα χαμηλων απαιτησεων και το ενυδρειο μου ειναι 50λιτρα
το juwel record 60
Δεν υπάρχει περίπτωση! Δεν χωράει!!!
Εκτός και αν έχεις άλλο ενυδρείο!
-------------------------
Αμα την βρεις ρίξε PM με ενδιαφέρει χρονο δεν εχω για βολτες
Για να μην τρέχεις μπορείς αν θέλεις να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 210-2400514. Το κατάστημα λέγετε Δημητριάδης και είναι Λ. Καραμανλή 176
το juwel record 60 εχει μεσα μια μονο λαμπα
η λαμπα που εχει ειναι 18 watt,σωστα?
Λάθος η λάμπα που έχει μέσα είναι 15watt
krisimos34
21-12-07, 23:33
Έχεις φυτά απαιτήσεων;
Τι ενυδρείο έχεις (λίτρα);
Και εγώ λέω για sylvania grolux μιας και από ότι έχω διαβάσει την χρησιμοποιούν αρκετά άτομα και από ότι έχω καταλάβει είναι η πλέον συμφέρουσα από τιμή λάμπα για φυτά.
αν θυμάμαι καλά έχουν περίπου 4€ στα 18 wattκαι στα 7€ περίπου των 30watt(τιμές από Θεσσαλονίκη)
Μπορείς να μου πεις μαγαζί γιατί ψιλοέψαξα και δεν βρήκα?
Στη μακεδονίας έχει ένα μαγαζί!!! Ηλεκτρόραμα λέγεται.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.