Επιστροφή στο Forum : Αναγνωριση είδους και συμβατότητα
Επειδη, αρχισα να στήνω το ενυδρείο, για buna malawi, και επειδή θα κάνω αναθεώρηση των ψαριών που έχω, σκεφτομαι να βάλω, lampidochromis sp. yellow, pseudotrofeous assey και να αφήσω 2 ψάρια, τα οποία είναι γύρω στους 17cm. το ένα νομίζω είναι pseudotrofeus zebra, και το άλλο, είναι επίσης pseudotrofeus αλλα δεν ξέρω ακριβώς τι. Δείτε πιο κάτω: Τι άλλο, είδος να βάλω;:confused: :confused: :confused: που να συνάδουν με τα πιο πάνω;:confused: εχω 2 socolophy αλλά επειδή είναι παλιοχαρακτήρες,:smt084 δεν ξέρω αν θα τους αφήσω.
Τη γνώμη σας παρακαλώ!:D
430L καθαρα.Επειδη θα βαλω νεαρα ψαρια george δεν ξερω τα μεγαλα που σκεφτομαι να αφησω αν θα μου στρεσαρουν τα μικρα. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ακομα 1-2 ειδη που μπορω να βαλω; Και αν τα βρω στην Κυπρο.
Το αν θα τα βρεις στην Κύπρο είναι λίγο δύσκολο να σου το πούμε! Γιατί όχι όμως? Οι πληροφορίες μου λένε οτι στην Κύπρο έχουν αρχίσει να αναπτύσονται μέχρι και εκτροφεία!
Το αν θα τα βρω στην κυπρο ηταν σκεψη δηκη μου οχι για να με βοηθησετε.Καποιον εχω υποψη μου αλλα θα ηθελα να μου πειτε ακομα 1-2 ειδη που θα μπορουσα να βαλω με τα πιο πανω που αναφερα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.