Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αναγνωριση είδους και συμβατότητα

Andros
29-04-07, 21:15
Επειδη, αρχισα να στήνω το ενυδρείο, για buna malawi, και επειδή θα κάνω αναθεώρηση των ψαριών που έχω, σκεφτομαι να βάλω, lampidochromis sp. yellow, pseudotrofeous assey και να αφήσω 2 ψάρια, τα οποία είναι γύρω στους 17cm. το ένα νομίζω είναι pseudotrofeus zebra, και το άλλο, είναι επίσης pseudotrofeus αλλα δεν ξέρω ακριβώς τι. Δείτε πιο κάτω: Τι άλλο, είδος να βάλω;:confused: :confused: :confused: που να συνάδουν με τα πιο πάνω;:confused: εχω 2 socolophy αλλά επειδή είναι παλιοχαρακτήρες,:smt084 δεν ξέρω αν θα τους αφήσω.

Τη γνώμη σας παρακαλώ!:D

george
29-04-07, 22:58
Πόσα λίτρα ;

Andros
30-04-07, 16:37
430L καθαρα.Επειδη θα βαλω νεαρα ψαρια george δεν ξερω τα μεγαλα που σκεφτομαι να αφησω αν θα μου στρεσαρουν τα μικρα. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ακομα 1-2 ειδη που μπορω να βαλω; Και αν τα βρω στην Κυπρο.

PascM
01-05-07, 00:24
Το αν θα τα βρεις στην Κύπρο είναι λίγο δύσκολο να σου το πούμε! Γιατί όχι όμως? Οι πληροφορίες μου λένε οτι στην Κύπρο έχουν αρχίσει να αναπτύσονται μέχρι και εκτροφεία!

Andros
01-05-07, 10:38
Το αν θα τα βρω στην κυπρο ηταν σκεψη δηκη μου οχι για να με βοηθησετε.Καποιον εχω υποψη μου αλλα θα ηθελα να μου πειτε ακομα 1-2 ειδη που θα μπορουσα να βαλω με τα πιο πανω που αναφερα.