PDA

Επιστροφή στο Forum : Προτάσεις


Genirous
29-04-07, 01:33
Θα ήθελα να προτείνω κάποια πραγματάκια σχετικά με το GAB...

Καταρχήν αν θα μπορούσαν τα smiles δεξιά από το πλαίσιο όπου γράφουμε τα θέματα, να εμφανίζονται είτε κατ'επιλογή τα αγαπημένα του κάθε χρήστη, είτε τα τελευταία κατά σειρά που χρησιμοποίησε...

Κατά δεύτερο λόγο για τους επισκέπτες θα πρότεινα μια πιο περιορισμένη πρόσβαση, ή τουλάχιστον τη μη εμφάνιση συννημένων και links...

Ακολούθως αν ήταν δυνατή η δημιουργία μιας gallery, όπου θα υπήρχε οπτική παρουσίαση των ενυδρείων των μελών...

Τέλος θα πρότεινα την επιείκιά σας για τα παραπάνω...!!!:D :rolleyes:

Tolis
29-04-07, 03:41
Αυτο με τα εικονακια δεν νομιζω οτι το υποστηριζει το προγραμμα, κι ουτε ειναι σημαντικα τα εικονακια σε ενα φορουμ που συζηταμε για ενυδρεια.

Η περιορισμενη προσβαση στους επισκεπτες υπαρχει μονο σε κατηγοριες που αφορουν πραγματα του φορουμ, ή μαγαζια, κι αυτο καθαρα για να ξερουμε με ποιον μιλαμε (οσο ειναι δυνατον αυτο). Σε οτι αφορα τα ενυδρειακα, η γραμμη του GAB ειναι καθαρη απο τοτε που φτιαχτηκε - την πληροφορια μπορουν να την δουν ολοι - δεν εχουμε λογο να "κρυβουμε" κατι για να δελεασουμε καποιον να γραφτει - γιατι δεν μας ενδιαφερει ο αριθμος των μελων κι η αυξηση του (τουλαχιστον τοσο που να καταφευγουμε σε τετοια μεσα).

Για τα ενυδρεια των μελων υπαρχει η αντιστοιχη κατηγορια, που μιας και συζητιουνται κιολας τα ενυδρεια εχει κι ενα λογο υπαρξης. Το να "προσφερουμε" μια ξερη gallery δεν ειναι στους σκοπους του GAB.

Ελπιζω να σε καλυψα κι ας ημουν αρνητικος σε ολα - με καλη διαθεση.