PDA

Επιστροφή στο Forum : αφαιρεση κοντρων καπακιου

steady
28-04-07, 15:50
στο καρφουρισιο 100αρι μου υπαρχουν δυο ''κοντρες'' πανω στο καπακι απο μαλακο πλαστικο οι οποιες μου δημιουργουν μικρες σκιερες περιοχες και λεω να τις κοψω τι λετε?δε νομιζω οτι κανουν κατι ουσιαστικοαφου το πλαστικο ειναι μαλακο σαν του καπακιου και δεν πιανει σφιχτα δειτε και φοτο!

gewre
28-04-07, 16:09
Εγώ τις έχω κόψει ήδη.

steady
28-04-07, 16:40
στο ιδιο ενυδρειο?96 λιτρα carrefour?

gewre
28-04-07, 20:41
Ναι. Μόνο μια φορά που έβγαλα όλο το καπάκι κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο σταθερό όσο πριν, αλλά όταν είναι κουμπωμένο κανένα πρόβλημα.

MiziGr
28-04-07, 20:50
Ρε παιδιά (δεν είμαι και σίγουρος) κάποιο λόγο ύπαρξης θα έχουν οι κόντρες... Αλλιώς γιατί να τις τοποθετήσουν;;; Μήπως (λέω μήπως) είναι λίγο επίφοβη η αφαίρεσή τους;;; Ας βοηθήσουν και οι εμπειρότεροι

steady
28-04-07, 21:25
Ναι. Μόνο μια φορά που έβγαλα όλο το καπάκι κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο σταθερό όσο πριν, αλλά όταν είναι κουμπωμένο κανένα πρόβλημα.
ναι αυτο το φανταζομαι αλλα σιγα ολο το καπακι το βγαζεις μια το χρονο

Ρε παιδιά (δεν είμαι και σίγουρος) κάποιο λόγο ύπαρξης θα έχουν οι κόντρες... Αλλιώς γιατί να τις τοποθετήσουν;;; Μήπως (λέω μήπως) είναι λίγο επίφοβη η αφαίρεσή τους;;; Ας βοηθήσουν και οι εμπειρότεροι
βασικα νομιζω οτι υπαρχουν για σταθεροτητα του καπακιου για κανενα αλλο λογο επειδη το καπακι ειναι απο μαπα πλαστικο και λιγαει αμα το βγαλεις με το τανκ δεν νομιζω να χουν σχεση ειναι ξενο σωμα τελειως....

MiziGr
28-04-07, 22:50
Αν είναι ξένο σώμα οκ. Αλλά αν δεν είναι άστο καλύτερα

D_S
30-04-07, 14:19
Και εγω τις εχω κοψει εδω και 2 χρονια απο τοτε που το πηρα !!!
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα , εκτος οταν θες να βγαλεις το καπακι για τον α ή β λογο που ειναι ασταθες !!!!

maikl
30-04-07, 21:23
Εγω παντως νομιζω οτι οι συγκεκριμενες κοντρες χρησιμευουν για το "δεσιμο" του μπροστα με το πισω τζαμι..

Αλλωστε δε ξερω αν προσεξατε τις κολλησεις που εχουν γινει στο συγκεκριμμενο ενυδρειο, που ειναι μονο απο την εσωτερικη πλευρα λες και εκαναν μονο το λεγομενο "δαχτυλιασμα", χωρις να υπαρχει σιλικονη στις ενωσεις τζαμι με τζαμι...

Οταν το αγορασα δεν το ειχα προσεξει, αλλα οταν το ειδα μετα στο σπιτι δεν κρυβω οτι αγχωθηκα...Τωρα βεβαια μετα απο μερικους μηνες λειτουργιας εχω "ησυχασει"..
Αλλωστε δε φανταζομαι οτι οι Ιταλοι θα εφτιαχναν κατι εκτος προδιαγραφων EU.

-Αληθεια υπαρχουν επωνυμα ενυδρεια με τετοιου ειδους κολλησεις?:smt102

PascM
01-05-07, 00:17
Εγω παντως νομιζω οτι οι συγκεκριμενες κοντρες χρησιμευουν για το "δεσιμο" του μπροστα με το πισω τζαμι..

Αν παρατηρήσεις καλύτερα το καπάκι θα δεις οτι δεν είναι ικανό να κρατήσει το ενυδρείο οπότε οι κόντρες αυτές είναι για να κρατάν το καπάκι που από πλαστικό είναι πολύ μαλακό.

Αλλωστε δε ξερω αν προσεξατε τις κολλησεις που εχουν γινει στο συγκεκριμμενο ενυδρειο, που ειναι μονο απο την εσωτερικη πλευρα λες και εκαναν μονο το λεγομενο "δαχτυλιασμα", χωρις να υπαρχει σιλικονη στις ενωσεις τζαμι με τζαμι...

Οταν το αγορασα δεν το ειχα προσεξει, αλλα οταν το ειδα μετα στο σπιτι δεν κρυβω οτι αγχωθηκα...Τωρα βεβαια μετα απο μερικους μηνες λειτουργιας εχω "ησυχασει"..
Αλλωστε δε φανταζομαι οτι οι Ιταλοι θα εφτιαχναν κατι εκτος προδιαγραφων EU.

-Αληθεια υπαρχουν επωνυμα ενυδρεια με τετοιου ειδους κολλησεις?:smt102
Δεν έχω δει κανένα άλλο έτσι εκτός ίσως από μερικά πολωνικής κατασκευής όπως το συγκεκριμένο.

steady
01-05-07, 00:58
παιδια οι κοντρες αφαιρεθηκαν και δεν ειχε καμια επιπτωση ηταν τοσο μαλακες που εφυγαν με ενα μαχαιρακι με τη μια και σιγουρα δεν κραταγαν παρα μονο το καπακι και τωρα εχει περισσοτερο φως ειδικα αν εχεις το νερο ψηλα...