Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ετοιμο......

manolo
24-04-07, 17:35
βαζω 2 φωτο να με πειτε την γνωμη σας και εαν θελει βελτιωσει και στο τι

msigouros
24-04-07, 20:06
βαζω 2 φωτο να με πειτε την γνωμη σας και εαν θελει βελτιωσει και στο τι

50 άτομα 60 γνώμες:p
Προσωπικά θα έβαζα περισσότερες πέτρες μάλλον ενα τύπο οχι δύο - δείχνουν και ετοιμόροπες - μια πρασινάδα μπροστά και το κυριότερο το ενυδρείο μακρυά από το σώμα του καλοριφέρ - είναι και μεγάλο το άτιμο :p :p :p

Και ενα σκούρο φόντο δεν το χαλάει

chris129
24-04-07, 21:33
η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολλη φωτισμενο μπορει ομως να ξεγελαει η φωτο παντος ειναι πολλη καλη η προσπαθεια σου και πιστευω οτι θα τα καταφερεις καλυτερα.

klaz
24-04-07, 21:38
μια χαρα ειναι...!!! εξαλλου τι μπορω να πω σε 3 πολυ -πολυ καλους μου φιλους....?????:p:p:D

Nik25
24-04-07, 22:56
Eμενα μου αρεσει αρκετα (καθοτι ειμαι και κιχλιδας),αλλα στην θεση σου θα μεγαλωνα σε υψος το νησακι στην μεση και μπορει να το φτανα και μεχρι λιγο κατω απο την επιφανει και στα δεξια-αριστερα θα φυτευα καμια βαλισνερια.Καπου διεκρινα ενα πρασινο ψαρι,μαλλον ειναι η ποιοτητα χαλια της φωτο γιαυτο ειναι πρασινο??

manolo
24-04-07, 23:21
Eμενα μου αρεσει αρκετα (καθοτι ειμαι και κιχλιδας),αλλα στην θεση σου θα μεγαλωνα σε υψος το νησακι στην μεση και μπορει να το φτανα και μεχρι λιγο κατω απο την επιφανει και στα δεξια-αριστερα θα φυτευα καμια βαλισνερια.Καπου διεκρινα ενα πρασινο ψαρι,μαλλον ειναι η ποιοτητα χαλια της φωτο γιαυτο ειναι πρασινο??
ναι ο φωτισμος ειναι ετσι απο την φωτο βαλισνεριες μπηκαν και θα μπουν και αλλες οι πετρεσ δεν κουνιουνται ειναι οκ θα κοιταξω να μεγαλωσω η στην μεση η στην δεξια με μεγαλη σπηλια
-------------------------
μια χαρα ειναι...!!! εξαλλου τι μπορω να πω σε 3 πολυ -πολυ καλους μου φιλους....?????:p:p:D
οχι εαν θες πες τιποτα ερχομαι απο το μαγαζι και ...σου παιρνω οτι κιχλιδα υπαρχει και αναπνεει χαχαχαχα ρε σει το μικρο το ψαρι για την αλγη που πηρα δνε το βρισκω μεσα λες να το δοκιμασαν αν ειναι νοστιμο?

mikenuke
25-04-07, 10:27
Αγαπητε manolo διαβασε αυτα τα εδω τα ποστ αν δεν τα εχεις διαβασει...

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16086
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16346

Και ισως να συμφωνησεις μαζι μου και με αρκετους αλλους οτι ενα φυσικο στησιμο ειναι πιο ομορφο...