Επιστροφή στο Forum : πιασαν η ζεστες
παιδια στο ενυδρειο μ διαπιστωσα πως ανεβηκε η θεμοκρασια απο κει που ηταν στους 25 με 26 βαθμους τωρα ειναι 28, τι να κανω??? εχω ακουσει για τα ανεμιστηρακια, απο που τα προμηθευεσαι κ τι ζητας??? υπαρχει αλλη λυση???
παιδια στο ενυδρειο μ διαπιστωσα πως ανεβηκε η θεμοκρασια απο κει που ηταν στους 25 με 26 βαθμους τωρα ειναι 28, τι να κανω??? εχω ακουσει για τα ανεμιστηρακια, απο που τα προμηθευεσαι κ τι ζητας??? υπαρχει αλλη λυση???
Aφου φιλε μου στο πα το Σαββατο τι ακριβως χρειαζεσε αν θες λεπτομερειες απο που θα τα παρεις κλπ στειλε μου πμ.Και ντοντ γουορι!
ερωτηση...
στο rio 125 που θα μπορουσαν να μπουν ανεμιστηρακια...? και αν ναι ποσα?
Aυτή την λύση την είδατε ;
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=GRUPPE&c=AquarienLuefter&t=e_temgroup&start=1&dif=14&userid=kCk76vhgYY3aGpwlj6a1CAlZ1cnQRdSFVs2&uhaupt=1&G_menu46=1&path1=Heating+%26+Cooling&mpath1=46&path2=Fan+Cooling+systems&mpath2=0
ερωτηση...
στο rio 125 που θα μπορουσαν να μπουν ανεμιστηρακια...? και αν ναι ποσα?οσα θελεις...,φτιαχνεις ενα δικο σου καπακι απο τα 2 μανισια που εχει το ενυδρειο,τα τρυπας,τα προσαρμοζεις..και τελος.....
το χειμωνα ξαναφορας το εργοστασιακο καπακι....:smt052
Καλή η φάση με τα ανεμιστηράκια απο το Aquaristicshop αλλά παίζει να μην μπορεί να μπεί το καπάκι αφού "πιάνουν" στο τζάμι.
Και αν απο τώρα έχουμε προβλήματα με την ζέστη, που να μπεί και ο Ιούνιος ..
Και απο όσα λέγονται το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να είναι ... καυτό !:smt120
Aυτή την λύση την είδατε ;
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/webshop.pl?f=GRUPPE&c=AquarienLuefter&t=e_temgroup&start=1&dif=14&userid=kCk76vhgYY3aGpwlj6a1CAlZ1cnQRdSFVs2&uhaupt=1&G_menu46=1&path1=Heating+%26+Cooling&mpath1=46&path2=Fan+Cooling+systems&mpath2=0
να ετοιμαστούμε από τώρα.υπάρχουν τέτοια στην Θεσσαλονίκη?
αλλά πιστεύω δεν θα έχουν τέτοιες τιμές:mad::mad:
να μην μπορεί να μπεί το καπάκι αφού "πιάνουν" στο τζάμι
Μην το αποκλείσουμε και τελείως. Μπορούν να πιάσουν στην μεσαία κόντρα στα περισσότερα εργοστασιακά ενυδρεία...
Μην το αποκλείσουμε και τελείως. Μπορούν να πιάσουν στην μεσαία κόντρα στα περισσότερα εργοστασιακά ενυδρεία...
πολύ σωστά !!!!
Είναι κάτι που δεν το σκέφτηκα καθόλου !!! :smt023
παντως αν καποιος θελει να παραγγειλει...θελω και γω!!!
πολυ καλες τιμες υπαρχουν και στο ebay για οσους ασχολουνται..;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.