Επιστροφή στο Forum : σκουπα βυθου
τι ειναι αυτο πως λειτουργη ποσο κανει και απο που το περνουμε :confused: :confused: :confused:
τι ειναι αυτο πως λειτουργη ποσο κανει και απο που το περνουμε :confused: :confused: :confused:
η απλή
http://www.valenta-aquaristik.de/v_shop/artikel/0/AH1030401.html
έχει και με μηχανισμό
απο όλα τα pet shop
Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις από πουθενά...
Μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου, προσαρμόζοντας έναν ακάμπτο πλαστικό σωλήνα στην άκρη του λάστιχου που χρησιμοποιείς για τις αλλαγές.
Κατά τη γνώμη μου είναι από τα πράγματα που θεωρώ "πεταμένα λεφτά" η αγορά της σκούπας.
Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις από πουθενά...
Μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου, προσαρμόζοντας έναν ακάμπτο πλαστικό σωλήνα στην άκρη του λάστιχου που χρησιμοποιείς για τις αλλαγές.
Κατά τη γνώμη μου είναι από τα πράγματα που θεωρώ "πεταμένα λεφτά" η αγορά της σκούπας.
Liolios έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους .. και τελικά μπορεί να μην αξίζει να την φτιάξεις μόνος σου ... μου 6-7 ευρώ κοστίζει ... απο το να ψάχνεις να βρίσκεις σωλήνες .. να κολάς στο μπουκάλι ... κτλ κτλ ... νομίζω τελικά μία η άλλη θα έρθει ...
από την άλλη εγώ για σκούπα βυθού θα πρότεινα την μηχανική σκούπα της sera που έχει και την βαλβίδα ... μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω .. αλλά βολεύει πολύ στην αλλαγή του νερού ... αφού με 2 κινήσεις έχει ροή χωρίς βουτήγματα του σωλήνα μέσα στο ενυδρείο ... και σταγόνες νερού στα χαλιά και στα πατώματα ...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.