Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Kοινωνικο-φυτεμενο

pantzikis
04-04-07, 21:02
Ανεβαζω το ενυδρειο μου ζητωντας την γνωμη σας για βελτιωσεις.Δεν ειναι ακομα ολοκληρωμενο.Καποια φυτα ειναι καινουρια και μικρα και καποια ισως αντικατασταθουν.Τα φυτα που εχω ειναι.
Heteranthera zosterifolia 2, Alternanthera reineckii var roseifolia 2, Ambulia /Limnophila sessiliflora 3, Micranthemum micranthemoides 2, Micranthemum umbrosum ,Ludwigia glandulosa, Ludwigia x mullertii, Cryptocoryne wendtii brown 2, Anubias barteri 2,Bacoba monieri 3, Crassula helmsii / "Rotala spec"2,Echinodorus ozelot,Cardamine lyrata, Cabomba caroliniana 2, Vallisneria, Lilaeopsis spec. "Mauritius"
7477

zogris
04-04-07, 21:27
εμένα μου αρέσει αρκετά με μόνη επέμβαση που θα έκανα εγώ,πίσω αριστερά θα έβαζα ένα πιο πυκνό φυτό και το ξύλο κάπου στη μέση και με πιό χαμηλά φυτά για να φένεται καλύτερα επειδή είναι ωραίο και αν μεγαλώσει και το γκαζόν θα γίνει ωραίο όλο το σύνολο
Υ.Γ. η σωλήνα που βλέπω πίσω είναι μήπως φίλτρο βυθού?

pantzikis
04-04-07, 21:42
εμένα μου αρέσει αρκετά με μόνη επέμβαση που θα έκανα εγώ,πίσω αριστερά θα έβαζα ένα πιο πυκνό φυτό και το ξύλο κάπου στη μέση και με πιό χαμηλά φυτά για να φένεται καλύτερα επειδή είναι ωραίο και αν μεγαλώσει και το γκαζόν θα γίνει ωραίο όλο το σύνολο
Υ.Γ. η σωλήνα που βλέπω πίσω είναι μήπως φίλτρο βυθού?

Οχι.Φιλτρα 2 εξωτερικα 2215 για 320lt.Πισω αριστερα εχει 2 Cabomba caroliniana.Απλως ειναι ακομη μικρες.

george
04-04-07, 21:57
Γιατί δεν κάνεις μια ολοκληρωμένη παρουσίαση εδώ ;
http://www.aquatek.gr/board/forumdisplay.php?f=71

pantzikis
04-04-07, 22:14
Θα το κανω οταν θα ειναι ολοκληρωμενο και οπως το θελω

Tolis
05-04-07, 01:08
Ξυλα και πετρες ποτε στη μεση - δειχνει ανθρωπινη συμμετρια...
Ειναι φρεσκοφυτεμενα τα φυτα και νωρις ακομα, να μεγαλωσουν για να δειξουν, συνολικα καλα το πας παντως (βγαλε αυτο το θερμομετρο απο μπροστα...)

Carebean pirate
08-04-07, 16:07
Το ενυδρείο μου σου, μου αρέσει πάρα πολύ..Ακόμα λίγο να μεγαλώσουν τα φυτά και 8α γίνει τέλιο...!:-P