Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Διακοπές Πασχα και ψάρια..

vassilis23
02-04-07, 20:33
Θα λείψω για 5 μέρες το Πάσχα από το σπίτι και έχω 1 προβλήμα:
1)Τι να κάνω με τα νεογέννητα μόλυ μου που θέλουν 5 φορές τάισμα την ημέρα?Να προσπαθήσω να τα μεταφέρω σε σακούλα και να τα βάλω σε ένα πλαστικό κουτάκι 2 λίτρων?(6 μικρά)Υπάρχει περίπτωση να πεθάνουν στο ταξίδι (2 ωρών)?

Lsourtzo
02-04-07, 22:16
2 λίτρα είναι πάαααααρα πολύ λίγα !!
επίσης τα μικρά είναι γενικά ευαίσθητα ... άρα κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά για το αν θα βγάλουν το ταξίδι ...

vassilis23
03-04-07, 06:30
2 λίτρα είναι πάαααααρα πολύ λίγα !!
επίσης τα μικρά είναι γενικά ευαίσθητα ... άρα κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά για το αν θα βγάλουν το ταξίδι ...

Kαι τι μπορώ να κάνω τότε?Το κουτι έχει το ίδιο μεγεθος περίπου με την γεννήστρα....Υπάρχει τροφή στο εμπόριο για να τρώνε τα νεογέννητα?

stav
03-04-07, 06:46
Υπαρχει τροφη για νεογεννητα,αλλα και εσυ μπορεις να τριψεις flakes να τα κανεις σκονη και να τα ταιζεις.

dimitrisgiannoulakis
03-04-07, 08:29
Μήπως να έπαιρνες μια αυτόματη ταΐστρα?

Apostolis
03-04-07, 08:34
Θα λείψω για 5 μέρες το Πάσχα από το σπίτι και έχω 1 προβλήμα:
1)Τι να κάνω με τα νεογέννητα μόλυ μου που θέλουν 5 φορές τάισμα την ημέρα?Να προσπαθήσω να τα μεταφέρω σε σακούλα και να τα βάλω σε ένα πλαστικό κουτάκι 2 λίτρων?(6 μικρά)Υπάρχει περίπτωση να πεθάνουν στο ταξίδι (2 ωρών)?

Καλύτερα να τα αφήσεις όπως είναι για 5 μέρες... δεν θα πάθουν τίποτα...! Βάλε και μπόλικη Java Moss και κάνε και μια αλλαγούλα πριν φύγεις! ;)
(Αυτά θα κάνω και εγώ σε ενυδρειάκι 20 λίτρων με 30 Ξιφοφοράκια νεογέννητα!)

vassilis23
03-04-07, 19:22
Καλύτερα να τα αφήσεις όπως είναι για 5 μέρες... δεν θα πάθουν τίποτα...! Βάλε και μπόλικη Java Moss και κάνε και μια αλλαγούλα πριν φύγεις! ;)
(Αυτά θα κάνω και εγώ σε ενυδρειάκι 20 λίτρων με 30 Ξιφοφοράκια νεογέννητα!)

Java Moss εννοείς την υγρή τροφή?

Ποσο κανει περίπου μια αυτόματη ταίστρα στα πετ σοπ?

Yiannis59
03-04-07, 19:29
Java Moss εννοείς την υγρή τροφή?

Ποσο κανει περίπου μια αυτόματη ταίστρα στα πετ σοπ?
Java moss ειναι φυτο
Η ταιστρα αναλόγως μεχρι και 50 γιουργια

vassilis23
03-04-07, 20:02
Java moss ειναι φυτο
Η ταιστρα αναλόγως μεχρι και 50 γιουργια

Φυτο?!Τα νεογέννητα μου τα έχω σε κουτι-γεννήστρα,μάλλον δεν το διευκρίνησα...οχι σε ενυδείο - γεννήστρα..

Μια ακραία λύση που σκέφτηκα να τα βάλω μέσα στο φίλτρο οπου όλο και κάτι θα βρούν να φάνε...

klaz
03-04-07, 20:06
Μια ακραία λύση που σκέφτηκα να τα βάλω μέσα στο φίλτρο οπου όλο και κάτι θα βρούν να φάνε...:smt018ουτε για αστειο να μην το λες........
αυτο δεν ειναι λυση..σκεψου κατι αλλο.;)

Yiannis59
03-04-07, 20:07
Τωρα τι να σου περιγραψω φαντασου το σαν τον υαλοβαμβακα το ριχνεις οπου να ειναι μην το φανταζεσε φυτο με ριζες
καλα εχω μια ειδικότητα να κανω τα ευκολα δυσκολα :D

vassilis23
03-04-07, 23:28
Τωρα τι να σου περιγραψω φαντασου το σαν τον υαλοβαμβακα το ριχνεις οπου να ειναι μην το φανταζεσε φυτο με ριζες
καλα εχω μια ειδικότητα να κανω τα ευκολα δυσκολα :D

Και το τρώνε αυτό τα νεογέννητα???Μπορεί να μπεί και σε γεννήστρα??

Tolis
03-04-07, 23:36
Αμα τα εχεις σε τοσα λιγα λιτρα, το προβλημα σου δεν ειναι τι θα φανε...
Ριχτα νυχτα στο μεγαλο ενυδρειο κι ευχησου να επιζησουν μερικα...

gangrel
04-04-07, 07:20
Συμφωνω με τον Τολη ασε τη φυση να κανει οτι θελει. Αλλωστε θα εχεις και αλλες γεννες.
Πληροφοριακα για αργοτερα, ειδα μια ταιστρα της ΕΗΕΙΜ πολυ μουρη στα γνωστα sites.
Καλο Πασχα.

Yiannis59
04-04-07, 10:08
Και το τρώνε αυτό τα νεογέννητα???Μπορεί να μπεί και σε γεννήστρα??
Οπου θελεις μπαίνει και πιανει πατο

Lsourtzo
04-04-07, 10:16
βάλε java moss στο κανονικό σου ενυδρείο ...
όσο περισσότερη τόσο καλύτερα ...
και κάνε ότι σου είπε ο tolis ...

η java moss είναι φυτό και δεν τρώγετε ... φιλοξενεί όμως διάφορους μικροοργανισμούς (φαΐ) που θα βοηθήσουν τα μικρά σου να μεγαλώσουν ...

επίσης θα προσφέρει καταφύγιο στα μικρά που θα μπορέσουν να κρυφτούν εκεί ...

η java moss μπορεί να τοποθετηθεί όπου θες ... ακόμα και να επιπλέει μπορείς να την αφήσεις ..