PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ!!


ginodim
31-03-07, 13:09
Παιδιά καλησπέρα ...Έχω 2 κλόουν εδώ και μια εβδομάδα περίπου και δεν τρώνε με τίποτα τα flakes. (prime reef flakew formoyla -ocean nutrition). Tους έριχνα κατεψυγμένη γαρίδα αλλά αν λείψω για το Πάσχα , τι θα γίνει . Σημειώνω οτι τα έχω τρείσ μέρες τελέιως νηστικά για να φάνε και τιποτα δεν έγινε. Τα λυπάμαι. Έχω διαβάσει οτι και tricky είχε το ίδιο πρόβλημα .Έβαλα και σκόρδα, τα έκανα όλα.Να τα αφήσω κιάλλο νηστικά ή θαπάθουν τίποτα? Τί λέτε??

Tricky
31-03-07, 17:38
Ο δικος μου εφαγε μετα απο μερικες μερες Ocean Nutrition Formula one flakes.

Απο κατεψυγμενη , πρωτη φορα εφαγε blood worms.

Πολλες φορες κανουν απεργεια πεινας στην αρχη...εφοσον δεν εχουν καποια αρρωστια , λογικα θα φανε τα ατιμα.Με ειχε πονοκεφαλιασει και εμενα στην αρχη αυτο το θεμα...

Kανε μια αβαρια και παρε και τα παραπανω flakes -περα απο τα prime reef- και δοκιμασε κανα δυο μερες.Αν δεν δεις φως , συνεχισε με κατεψυγμενη .

Ποσο καιρο θα λειπεις για Πασχα ? Αν ειναι για τριημερο και δεν τρωνε ακομα flakes , τοτε ταιζεις πριν φυγεις με κατεψυγμενη και γυρνωντας τους ριχνεις λιγο κοκορετσι:D

ginodim
01-04-07, 11:39
OK..ΧΑ ΧΑ ...κοκορέτσι ε?? Θα πάρω τη formula one tricky να δω τι θα γίνει. Θα λείπω για πέντε μέρες περίπου γιαυτό ανησυχώ...ευχαριστώ και πάλι..:)

ginodim
03-04-07, 16:34
:) :) :) Φίλε tricky ΑΜΕΣΩΣ έφαγαν την formoula one !! ευχαριστώ πάρα πολύ